Tothom a taula!

Retrats de l'ecosistema alimentari sostenible d'una Barcelona en transformació

Jordi Bes Lozano (text) Lucía Herrero (fotografia)

La trentena d’històries que coneixerem en aquest llibre, dirigit per Álvaro Porro, Amaranta Herrero i Montse Peiron, són una mostra dels múltiples projectes que ens posen més a prop, a Barcelona, l’alimentació sostenible, bona per a les persones, els territoris i el planeta. El sistema alimentari global és un dels principals factors de risc per a la salut i té entre una quarta part i un terç de la responsabilitat en l’emergència climàtica. Barcelona és una de les 200 ciutats del món que es reconeixen com a subjectes implicats en la situació, com a principals receptores del sistema alimentari, i que s’han compromès a explotar el seu potencial per avançar amb pas ferm cap a sistemes alimentaris sostenibles, saludables, pròspers i igualitaris. Una de les seves línies d’acció és visibilitzar i donar suport a la ciutadania que ja està en marxa cap a la transformació.

  • Idioma de la publicació:

    Català

  • Preu:

    0.00 €

  • Any:

    2021

  • Pàgines:

    107

  • Edició:

    1

  • Format:

    PDF

  • ISBN Ajuntament:

    978-84-9156-354-9

  • També disponible en:

Alimentació Sostenibilitat Ecologia Participació ciutadana Economia social Societat Ciutat

Comparteix aquest contingut