Comerç de proximitat

El comerç de proximitat de Barcelona t’ofereix tot allò que necessites aquest Nadal 2018. Coneix totes les fires nadalenques, les iniciatives de la Fira de Consum Responsable, les activitats als mercats... i gaudeix de la il·luminació i l’ambient nadalenc mentre fas les compres al barri.

Carrer amb il·luminació nadalenca

Un comerç de conte

Aquest Nadal, les associacions comercials de la ciutat ofereixen activitats i propostes lúdiques i culturals per a tothom.

  • On: Entitats adherides a la Fundació Barcelona Comerç
  • Quan: Del 21 de desembre al 4 de gener

Fira de Consum Responsable

Una seixantena d’entitats i projectes vinculats al consum responsable i l'economia social i solidària presenten els seus serveis, productes i una àmplia oferta d'activitats.

  • On: plaça de Catalunya
  • Quan: del 21 de desembre al 4 de gener

 

Fires de Nadal

Amb motiu de les festes nadalenques, la ciutat s’omple de fires al carrer. N’hi ha per a tots els gustos. Descobreix-les!

Els llums de Nadal il·luminen el comerç

La segona edició d’aquest projecte de l’Ajuntament i BCD Barcelona Centre de Disseny s’estén als barris de Sarrià, Gràcia i Sant Andreu, on es podran veure 31 aparadors creats per estudiants de 10 escoles de disseny de la ciutat.

Persones compren en un mercat de la ciutat durant l'època nadalenca Open video Nadal als mercats

Nadal als mercats

Durant l'època nadalenca, els mercats són un dels llocs més concorreguts de la ciutat. Consulteu totes les activitats, com tallers i tasts, programades durant aquestes dates.

Comparteix aquest contingut