Comerç de proximitat

El comerç de proximitat de Barcelona t’ofereix tot allò que necessites aquest Nadal 2019. Coneix totes les fires nadalenques, les iniciatives de la Fira de Consum Responsable, les activitats als mercats... i gaudeix de la il·luminació i l’ambient nadalenc mentre fas les compres al barri.

Carrer amb il·luminació nadalenca Open video La màgia del comerç

La màgia del comerç

Aquest Nadal, les associacions comercials de la ciutat ofereixen activitats i propostes lúdiques i culturals per a tothom.

  • On: Eixos comercials de la ciutat
  • Quan: Del 13 de desembre al 4 de gener
Cartell de campanya amb el text: Fira de Consum Responsable i Economia Social i Solidària

Fira de Consum Responsable

Una seixantena d’entitats i projectes vinculats al consum responsable i l’economia social i solidària presenten els seus serveis i productes i una àmplia oferta d’activitats.

  • On: plaça de Catalunya
  • Quan: del 20 al 31 de desembre

 

Cartell de campanya amb el text: Vine a les fires! Benvinguda Màgia Open video Fires de Nadal

Fires de Nadal

Amb motiu de les festes nadalenques, la ciutat s’omple de fires al carrer. N’hi ha per a tots els gustos. Descobreix-les!

Persones compren en un mercat de la ciutat durant l'època nadalenca Open video Nadal als mercats

Nadal als mercats

Durant l'època nadalenca, els mercats són un dels llocs més concorreguts de la ciutat. Consulteu totes les activitats, com tallers i tasts, programades durant aquestes dates.

Llibres de Barcelona editats i coeditats per l’Ajuntament de Barcelona.

Regala llibres per Nadal

Les festes nadalenques són un bon moment per regalar llibres de Barcelona que han estat editats i coeditats per l’Ajuntament de Barcelona.

La ciutat s’il·lumina per Nadal

A Barcelona hi haurà gairebé quatre-cents trams de carrer il·luminats, gràcies a la col·laboració dels comerciants dels barris de la ciutat. Gaudeix-los!

  • On: diversos carrers de la ciutat
  • Quan: del 28 de novembre al 6 de gener

Concurs d'aparadors

L'Ajuntament de Barcelona convoca aquest concurs d'ornamentació nadalenca d'aparadors de comerços i parades de mercat dels barris de la ciutat amb motiu de la campanya de Nadal.

Comparteix aquest contingut