Informació pràctica

Consulta la informació pràctica i gaudeix plenament de les festes de Nadal 2018 a Barcelona: el servei de transport públic i les opcions més recomanables per desplaçar-se, el dispositiu de seguretat o els serveis de neteja i recollida d’avets.

Estació de metro amb el tren aturat i persones a l’andana

Dispositiu de transport públic

El metro serà, un cop més, l'opció més recomanable per evitar la congestió associada a les dates nadalenques i disminuir la contaminació. Consulta el dispositiu de transport públic previst.

Dispositiu de seguretat, convivència i mobilitat

Entre l’1 de desembre i el 13 de gener s’estableix un dispositiu especial, l’Operació Nadal, per assegurar uns nivells òptims de seguretat, convivència i mobilitat a tots els districtes de la ciutat. 

Contenidors de cartró i paper, vidre i plàstic

Dispositiu de neteja i recollida de residus

Durant les festes nadalenques s’incrementaran les tasques de neteja a les zones més cèntriques i comercials de cada districte. També es recollirà diàriament paper i cartró als eixos comercials.

Dos treballadors municipals recollint arbres de Nadal

Recollida d’avets

Sabies que, un cop acabades les festes de Nadal, el teu arbre pot fer un gran servei a les zones verdes de la ciutat? Barcelona té 225 punts de recollida d’avets, operatius del 7 al 17 de gener. 

Comparteix aquest contingut