Informació pràctica

Consulta la informació pràctica i gaudeix plenament de les festes de Nadal 2019 a Barcelona: el servei de transport públic i les opcions més recomanables per desplaçar-se, el dispositiu de seguretat o els serveis de neteja i recollida d’avets.

Cartell amb una il·lustració i el text: La Replantadora et convida a reciclar el arbres. Del 7 al 17 de gener.

Recollida d’avets

Sabies que, un cop acabades les festes de Nadal, el teu arbre pot fer un gran servei a les zones verdes de la ciutat? Barcelona té 226 punts de recollida d’avets, operatius del 7 al 17 de gener 2020.

Contenidors de cartró i paper, vidre i plàstic

Dispositiu de neteja i recollida de residus

Durant les festes nadalenques s’incrementen les tasques de neteja a les zones més cèntriques i comercials de cada districte. També es recull diàriament paper i cartró als eixos comercials.

Estació de metro amb el tren aturat i persones a l’andana

Dispositiu de transport públic

El metro és, un cop més, l'opció més recomanable per evitar la congestió associada a les dates nadalenques i disminuir la contaminació. Consulta el dispositiu de transport públic previst.

Una parella d'agents de la Guàrdia Urbana davant d'una multitud de persones que celebren les festes nadalenques al carrer.

Dispositiu de seguretat, convivència i mobilitat

Entre el 30 de novembre i el 12 de gener es desplegarà un operatiu especial per garantir la seguretat, la convivència i la mobilitat a tots els districtes de la ciutat.

Comparteix aquest contingut