Una ciutat màgica, a la plaça de Catalunya

  • El públic contempla un espectacle d’il·luminació nocturna a la plaça de Catalunya.
  • Uns infants miren un espectacle de màgia a la plaça de Catalunya.
  • Dos conills inflables gegants a la plaça de Catalunya.
  • Uns infants participen en una activitat musical a la plaça de Catalunya.
  • Un espectacle infantil a la plaça de Catalunya amb un conill inflable gegant al darrere.
  • Una de les fonts bessones de la plaça de Catalunya il·luminada amb motiu de les festes nadalenques.
  • Vista aèria de l’espectacle nadalenc d’il·luminació nocturna de la plaça de Catalunya.

Les activitats de Nadal a Plaça Catalunya han acabat

On: plaça de Catalunya

Quan: del 20 al 31 de desembre del 2019

Del 20 al 31 de desembre, el cor de la ciutat s'ha transformat en un oasi de llum i creativitat: un bosc, conills gegantins, nadales, narracions, esports, jocs i moltes altres activitats lúdiques i escèniques gratuïtes per a totes les edats.

Què hi ha més màgic que el Nadal? Aquest moment de l’any en què la ciutat s’omple de llum enmig de la foscor, les llars i els abrics escalfen més que mai, hi ha petons i abraçades a dojo i una matí trobem que les nostres il·lusions i els nostres somnis han entrat per la finestra o pel balcó en forma de joguines?

Al cor de la ciutat, enguany hi ha crescut un bosc on hi vivien unes criatures encantadores: uns grans conills inflables i plens de llum que eren al mateix temps espectacle i escenari. Allà, una petita orquestra ha interpretat nadales d’arreu del món, s'han sentit narracions, faules, poemes i rodolins, i s'ha gaudit de l’actuació d’una família de personatges màgics i estrafolaris: la inventora de joguines i l’embolicador de regals, la tastadora, l’entrenadora de tions, el benvingudador o la replantadora d’arbres. I, a més, tota la creativitat en forma de jocs de fusta, bicicletes i altres activitats esportives.

A més, la plaça de Catalunya ha tornat a presentar enguany la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària, que entre el 20 i el 31 de desembre ha mostrat com és possible comprar i consumir de manera sostenible i solidària durant tot l’any i a tots els districtes de la ciutat.

Les activitats de Nadal a Plaça Catalunya han acabat

On: plaça de Catalunya

Quan: del 20 al 31 de desembre del 2019

Comparteix aquest contingut