Nadal solidari i responsable

Coneix les iniciatives solidàries i de consum responsable d’aquest Nadal 2018 a Barcelona, com ara la Fira de Consum Responsable i les campanyes “Millor adopta, també per Nadal” o “Cap nen sense joguina”. I recorda que les joguines no tenen sexe, tothom hi pot jugar!

Dos treballadors municipals recollint arbres de Nadal

Recollida d’avets

Sabies que, un cop acabades les festes de Nadal, el teu arbre pot fer un gran servei a les zones verdes de la ciutat? Barcelona té 225 punts de recollida d’avets, operatius del 7 al 17 de gener 2019.

Nadal sostenible

Nadal sostenible

El Nadal és època de passar-ho bé amb els amics i la família, de rialles al voltant de la taula, de solidaritat amb els altres, d’emocionar-se als peus de l’arbre i de celebrar amb alegria l’inici del nou any. Però també és època de molt de consum i és cosa de tots minimitzar l’impacte que tenen les festes sobre el medi.

Les joguines no tenen sexe. Tothom hi pot jugar

Aquest Nadal regala jocs i joguines que no promoguin el sexisme. La compra de joguines és un acte de responsabilitat, ja que per mitjà del joc es poden transmetre patrons basats en el respecte i la igualtat d’oportunitats.

Més iniciatives

Informa’t i participa en altres iniciatives solidàries que s’impulsaran a diferents districtes i barris de la ciutat.

Comparteix aquest contingut