Acte d’encesa de llums de Nadal 2020

Dijous, 26 de novembre, a les 18.00 hores
Plaça Comercial (El Born Centre de Cultura i Memòria)
Espectacle de la coreògrafa Sol Picó

Una coreografia de la ballarina i coreògrafa Sol Picó sobre les trobades familiars nadalenques ha inaugurat l’encesa dels llums de Nadal. Tret de sortida de les activitats nadalenques a la ciutat de Barcelona. Un acte cultural, festiu, familiar i popular que ha culminat amb l’encesa de les llums nadalenques de la ciutat.

L’espectacle de l’encesa de llums ha estat una crida a l’esperança i a la celebració, un clam ben fort a la consciència que la vida és curta i cal aprofitar-la en cada moment, cuidant el nostre entorn i els nostres iguals.

Aquest espectacle ha estat un homenatge a la ciutadania en aquest any tan dur i marcat per la pandèmia mundial: als professionals que han estat en primera línia, a les persones grans que ho han viscut soles i amb estoïcisme, a les famílies que ho han viscut juntes compartint cada moment, als infants que han passat hores i hores mirant per la finestra, a aquells que han vist com tancaven el negoci sense saber quan tornarien a obrir-lo, als que sortien cada matí a treballar amb la sensació d’inseguretat enganxada a la pell, als que han passat setmanes enyorant l’abraçada d’algú... Un homenatge i sobretot una crida a l’esperança i a la celebració, un clam a la consciència perquè no oblidem que la vida és tan curta i imprevisible com meravellosa, que cal aprofitar cada moment que ens regala i cuidar el nostre entorn i els nostres iguals.

Visita’ns ben aviat i descobreix tot el que podràs fer a Barcelona aquestes festes.