En marxa la reurbanització del carrer de Menéndez y Pelayo, als entorns del Camp Nou

En marxa la reurbanització del carrer de Menéndez y Pelayo, als entorns del Camp Nou

25/07/2022 - 19:47

Urbanisme. En total es renovaran més d’11 hectàrees d’espai públic.

Ja han començat les obres de reurbanització del carrer de Menéndez y Pelayo, una de les actuacions derivades del nou plantejament de transformació dels entorns del Camp Nou, per crear un gran espai obert al veïnat, sense barreres, amb més zones verdes i carrils bici. Els treballs seran a càrrec del club i es preveu que s’acabin el febrer del 2023.

Amb la reforma del carrer de Menéndez y Pelayo s’intervindran més de 22.000 m2, dels quals més de 4.000 seran zones verdes. Hi haurà un carril de circulació per sentit, es faran les voreres més amples, es col·locarà mobiliari urbà nou, a més d’un nou sistema d’il·luminació més eficient, i es plantaran 65 arbres.

Per afavorir la mobilitat sostenible s’habilitarà un nou carril bici al llarg de tot el carrer, que s’unirà amb el de l’avinguda de Joan XXIII per arribar fins a la Diagonal. També es faran adaptacions a la rotonda de l’avinguda de Joan XXIII amb Menéndez y Pelayo per afavorir la circulació dels vehicles, i s’acabarà una franja enjardinada al costat de la Masia.

Els accessos als serveis funeraris, comitives fúnebres i aparcament del tanatori de les Corts estaran permesos tant durant les obres com després.

Comparteix aquest contingut