La ciutat intel·ligent, més a prop de la ciutadania amb la Smart City Week

La ciutat intel·ligent, més a prop de la ciutadania amb la Smart City Week

11/10/2018 - 16:32

Més de cinquanta activitats ompliran els barris de la ciutat per reflexionar sobre els reptes, els límits i les oportunitats que ens ofereixen les ciutats intel·ligents.

Aquesta setmana té com a objectiu reflexionar i experimentar sobre la relació entre les persones, la tecnologia i les ciutats, de manera que els continguts de l’Smart City Expo World Congress tinguin un retorn social positiu per a la ciutadania.

El programa de la Smart City Week s’estructurarà al voltant de quatre eixos fonamentals que representen la relació de la ciutadania amb els elements del seu entorn: la casa, el barri, la ciutat i el món. La temàtica de cada eix servirà de fil conductor per debatre sobre les aplicacions de la tecnologia en àmbits com l’habitatge, la mobilitat o el comerç.

L’acte d’obertura d’aquest esdeveniment, que se celebrarà el proper dia 5 de novembre a la tarda, coincidirà amb la inauguració oficial de Ca l’Alier, el nou centre d’innovació urbana de Barcelona, i que durant aquesta setmana oferirà una part important de les activitats de la Smart City Week.