La pacificació del carrer del Comerç s’amplia un nou tram

La pacificació del carrer del Comerç s’amplia un nou tram

03/09/2018 - 11:41

Urbanisme. El tram entre els carrers de la Princesa i de la Fusina també serà de plataforma única.

La conversió en una via de plataforma única d’un nou tram del carrer del Comerç, entre els carrers de la Princesa i de la Fusina, prioritza els vianants i dona continuïtat als criteris aplicats en la remodelació del tram comprès entre la plaça Comercial i l’avinguda del Marquès de l’Argentera i en la dels entorns del Mercat del Born.

Les obres d’un nou tram del carrer del Comerç, entre els carrers de la Princesa i de la Fusina, segueixen l’estratègia de la plataforma única aplicada a l’anterior tram pacificat del carrer, i mantindran la mateixa pavimentació que reprodueix el traçat dels antics carrers del Born. La pacificació del tram segueix la coherència urbanística dels entorns del Mercat del Born perquè el carrer esdevingui una zona de passejada i d’esbarjo per al veïnat.

La reurbanització del tram comprèn la col·locació de mobiliari urbà nou, la plantació d’arbrat i de parterres vegetals i la instal·lació d’enllumenat com el que es va posar als entorns del Mercat del Born i al primer tram del carrer del Comerç; s’instal·larà una estació de Bicing al passeig de Picasso i també es renovaran la xarxa de sanejament i altres xarxes de serveis de la zona.

Aquesta actuació té un pressupost d’1,64 milions d’euros, i està previst que les obres s’acabin a principis del 2019.

Comparteix aquest contingut