Ser

Teatre Victòria

Des de 17/07/2024 al 19/07/2024

Dansa. El premiat i reconegut ballarí Sergio Bernal presenta, per primer cop a Catalunya, l'espectacle Ser.

Ser és una trobada entre en Sergio Bernal ballarí i el seu vessant més personal.

Un espectacle en què el flamenc, el ballet clàssic i la dansa contemporània es combinen per mostrar tots els llenguatges que han format part de l'evolució de Bernal. 

Teatre Victòria

Adreça:
Av Paral.lel, 65*67
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec

Horaris

Altres
Se celebra a
Teatre Victòria
Es venen les entrades a
Teatre Victòria

El premiat i reconegut ballarí Sergio Bernal, presenta, per primer cop a Catalunya, l'espectacle SER. En primícia al Victòria, dins la seva gira mundial, que passarà per altres països com Itàlia, França i els Estats Units. 

SER és una trobada entre en Sergio Bernal ballarí i el seu vessant més personal. És el lloc on l'artista equilibra el seu esperit, el seu jo més personal. Fruit d'un gran treball d'introspecció per descobrir, enfortir i mostrar la seva faceta més íntima i sensible. Sergio Bernal materialitza a SER totes les emocions que formen part d'ell mateix. La seva força i les seves debilitats. L'alegria i el dolor. La tendresa i la malenconia. 

En definitiva, un cant a l'amor i l'entrega a tot allò que sent quan trepitja un escenari. Un recorregut íntim i personal, materialitzat en un espectacle tan versàtil com les seves capacitats artístiques i personals li permeten. És un espectacle viu, dinàmic i emocionant, on la dansa és la columna vertebral, amb 14 músics i 4 ballarins. 

Un espectacle on, el flamenc, el ballet clàssic i la dansa contemporània es combinen per mostrar tots els llenguatges que han format part de l'evolució d'en Sergio Bernal. 

SER, és una obra única, diferent. Un nou prisma a través del qual gaudir d'una creació sense precedents, amb un ballarí únic. 

Beyoncé, Vivaldi," El Cisne", "Soleá por Bulerías", són la playlist que dona vida a aquesta vibrant representació.