Festa Major de la Verneda i Sant Martí

Torna

Festes. Quinze dies de celebració amb gales líriques, teatre, maratons musicals i fins i tot dos pregoners.

Arriba la Festa Major de la Verneda i Sant Martí, amb un programa ple de tradició i de cultura. Dissabte, 3 de novembre, una diada castellera a la plaça de la Palmera de Sant Martí obrirà quinze dies d’activitats per a tothom.

Aquest any la festa no tindrà un pregoner sinó dos, el músic i compositor Joan Chamorro i el grup de tertúlies musicals dialògiques de l’Escola d’Adults La Verneda – Sant Martí. El pregó es farà l’11 de novembre al carrer de la Selva de Mar, a les 12.00 hores.

L’Auditori de Sant Martí serà l’escenari d’alguns dels plats forts de la programació, com una gala lírica de repertori operístic, música i dansa; el Festival Petits Grans Músics, a càrrec de la Coral Infantil Vozes del Besòs, o les obres de teatre Ai, Sole i Toc-toc.

També cal destacar el concert “Cant coral de festa major”, el clàssic Correclown, el segon Sonarverneda i la primera Marató Musical Pere Calafell, sense oblidar el Vermut Rumbero, la mostra d’entitats i la de comerç artesà, una ruta històrica pel barri, una caminada amb animals o el mercat veïnal d’intercanvi i de segona mà.

Alguns actes es fan a 'l'Era de Can Planas' i al 'Fondal de la Verneda', situats entre el Mercat Municipal de Provençals i el Camp de Futbol Menorca.

Hi ha activitats que es celebren a 'L'espai La Gàbia' del Parc de Sant Martí. Aquest espai queda ubicat entre els carrers: Menorca, Agricultura, Treball i Huelva.

Carrers de la Verneda i Sant Martí

Adreça:
C Camp Arriassa, 99
Districte:
Sant Martí
Barri:
La Verneda i la Pau
Codi postal:
08020
Població:
Barcelona
On
Carrers de la Verneda i Sant Martí
Quan
Del 05/11/2018 al 18/11/2018.

Comparteix aquest contingut