Font Màgica

Font Màgica de Montjuïc

AVÍS: Aturada tècnica anual

La Font Màgica i les fonts de l’eix Maria Cristina romandran apagades de l’11 d’octubre al 21 de desembre a causa del manteniment anual. Durant aquest període, no es farà l’espectacle de la Font Màgica.

Font Màgica

Horaris

Els espectacles de llum i color de la Font Màgica tornen a partir de l'1 d'abril al seu funcionament habitual, després de dos anys d'aturada per la pandèmia de la covid-19. A més, segueix el funcionament ornamental, de dimarts a dissabte, d'11.00 a 13.00 hores, i de 16.00 a 18.00 hores, i diumenges, d'11.00 a 15.00 hores.

Font Màgica

Coreografies

La Font Màgica té uns 7.000 milions de combinacions possibles d'aigua i llum gràcies a la possibilitat que té de conjugar els elements hidràulics i d'il·luminació de què disposa. Consulta les coreografies programades de la font.

Localització de la Font Màgica i transports

Adreça:
Plaça de Carles Buïgas, 1
Barri / Districte:
el Poble-sec (Sants-Montjuïc)
Transports:
FGC i metro (L1 i L3, parada Espanya)
Bus (55 i turístic, parada Museu Nacional d’Art de Catalunya)
Pàrquing de bicicletes i Bicing

Com s’hi va

Font Màgica - Avinguda Maria Cristina

Història

La Font Màgica va ser construïda amb motiu de l'Exposició Universal de 1929 per Carles Buïgas al lloc on es trobaven les Quatre Columnes de Josep Puig i Cadafalch, enderrocades el 1928 i reconstruïdes l'any 2010.

Font Màgica

Funcionament

La Font Màgica és una font espectacular i molt popular que destaca pels seus jocs d'aigua, so i llum. En aquesta gran font brollen 2.600 litres d'aigua per segon en tres llacs concèntrics, amb un sistema de recirculació d'aigua.

Font Màgica

Sostenibilitat

En els últims anys, s'ha substituït la il·luminació clàssica per la tecnologia tipus LED pel seu baix consum i la possibilitat d'il·luminar en color. A més, des del 2010 la Font Màgica utilitza aigua freàtica en el seu funcionament.

Descobreix algunes coreografies de la Font Màgica

Font Màgica Open video Mix Anys 80

Mix Anys 80

Fragment de la coreografia de la Font Màgica basada en èxits dels anys '80.

Font Màgica Open video Banda Sonora del Còmic

Banda Sonora del Còmic

Fragment de la coreografia de la Font Màgica basada en música de bandes sonores de pel·lícules de còmics i dibuixos animats.

Font Màgica Open video Música Clàssica Espanyola

Música Clàssica Espanyola

Fragment de la coreografia de la Font Màgica basada en peces de música clàssica espanyola.