El Poble Espanyol: un gran viatge sense sortir de Montjuïc

El Poble Espanyol: un gran viatge sense sortir de Montjuïc

29/01/2021 - 18:56

Poble Espanyol. El recinte ofereix a tots els barcelonins i barcelonines un ampli espai de lleure a l'aire lliure on gaudir de l'art i la cultura, el teatre i l'artesania, amb totes les mesures de seguretat.

Passejant pels 40.000 m2 que integren aquest recinte construït l’any 1929, els visitants descobriran 117 recreacions d’edificis que tracen un recorregut per l’arquitectura popular d’arreu d’Espanya i podran visitar també, inclòs amb l’entrada, el Museu Fran Daurel, una col·lecció privada que inclou obres de figures clau de l’art contemporani espanyol com Pablo Picasso, Salvador Dalí, Joan Miró, Antoni Tàpies, Eduardo Chillida o Miquel Barceló, entre d’altres.

A més, adults i nens tenen també la possibilitat de fer tallers artesanals sota les indicacions de professionals qualificats en ceràmica, vidre, cistelleria, gravat, fusta i seda. Els tallers permeten als participants aprofundir en l’ofici i les tècniques artesanals, i endur-se a casa una peça creada amb les seves pròpies mans.

L’oferta del Poble Espanyol durant els mesos d’hivern, amb l’entrada a preu reduït, es completa amb la visita a l’espai Fiesta, una instal·lació audiovisual de gran format on es pot sentir en primera persona l’emoció de celebracions populars com els castells, la Patum de Berga, la Setmana Santa andalusa o els Sanfermines, entre d’altres, i amb la possibilitat pels més petits i joves de llançar-se pels tobogans gegants.

Per fer un aperitiu o un dinar, al recinte hi ha actualment nou restaurants oberts també els caps de setmana en l’horari establert, tots amb terrassa.

Emotion: última oportunitat

Sàndal Produccions i el Forum Licano Dance Company ofereixen diumenge 31 de gener, per última vegada, Emotion, un espectacle de dansa, teatre i acrobàcia protagonitzat per cinc joves ballarines d’entre 10 i 17 anys que va tenir molt bona acollida durant el Nadal al Poble.

Emotion explica la història de l’Àstrid, una nena que busca el camí que ha de seguir. Es tracta d’un sorprenent conte hivernal en el qual diferents éssers fantàstics del bosc guien l’Àstrid fins la Reina de les Neus.

Més informació

Comparteix aquest contingut