El bus 23 ja para a Can Clos

El bus 23 ja para a Can Clos

25/01/2023 - 13:00

Marina. La línia que va des de la plaça d'Espanya fins al Parc Logístic ha incorporat una nova parada al carrer dels Jocs del 92, prop de la cruïlla amb el de la Pedrera del Mussol.

La línia d'autobusos de TMB que va des de la plaça d'Espanya fins al Parc Logístic i viceversa ha incorporat una nova parada al carrer dels Jocs del 92, prop de la cruïlla amb el de la Pedrera del Mussol. Aquesta parada facilita l'ús d'aquest autobús 23 per part del veïnat de Can Clos.

El 23 uneix la plaça d’Espanya amb els barris de la part baixa de la Marina i el polígon de la Zona Franca creuant directament Montjuïc, en lloc d’anar a buscar la plaça d’Ildefons Cerdà com fan les línies de la xarxa ortogonal. Així, aquest bus passa a tocar del veïnat de Can Clos, tant de pujada com de baixada de la muntanya, però fins ara no s’hi aturava. La parada més propera, en tot cas per al veïnat de la part baixa de Can Clos, era la del carrer del Foc amb Ferrocarrils Catalans. Ara, els veïns i veïnes de la part més alta del barri poden pujar el carrer de la Pedrera del Mussol i trobar-hi les parades del bus 23 per agafar-lo en sentit Pl. Espanya (Montjuïc) o bé Parc Logístic (Zona Franca), també per anar i tornar de la part baixa de la Marina, atès que la línia compta amb dues parades al mateix passeig de la Zona Franca.