Canvis al bus 150

Canvis al bus 150

12/04/2021 - 12:05

Montjuïc. Des d'avui, la línia d'autobús 150 té l'origen i el final a la plaça d'Espanya, puja cap a Montjuïc pel carrer de Lleida i al castell només s'atura per deixar i recollir passatge.

L’autobús 150 s’adapta per donar millor servei a les famílies que pugen i baixen de les escoles i equipaments de la muntanya de Montjuïc. Ara al castell només s’aturarà per deixar i recollir passatge, perquè l’origen i el final de la línia queda establert a la plaça d’Espanya. A més, la pujada fins a l’avinguda de Rius i Taulet ja no es farà per l’avinguda de la Reina Maria Cristina sinó pel carrer de Lleida, així que el recorregut s’atansa al Poble-sec.

El punt de partida del bus 150 per pujar a Montjuïc es trasllada de l’avinguda de la Reina Maria Cristina per on ja no pujarà cap a la muntanya a la mateixa plaça d’Espanya, entre aquesta avinguda i la del Paral·lel. El nou recorregut de pujada es fa ara per l’avinguda del Paral·lel, el carrer de Lleida (amb parada poc després de tombar-hi) i l’avinguda de Rius i Taulet fins enllaçar de nou amb les avingudes de Francesc Ferrer i Guàrdia, de l’Estadi i de Miramar.

El 150 continua pujant fins al castell pels carrers dels Tarongers, de Font i Quer i de Can Valero, però ara té una parada al principi i una altra al final d’aquest carrer, per donar servei al Jardí Botànic.

Pel passeig del Migdia i l’avinguda del Castell arriba fins a l’accés al castell de Montjuïc, que deixa de ser final de línia perquè totes les persones usuàries de la resta de la muntanya puguin beneficiar-se del recorregut circular per baixar de nou cap a la plaça d’Espanya per la carretera de Montjuïc, l’avinguda de Miramar, la de l’Estadi, la de Ferrer i Guàrdia i la de Maria Cristina, on no s’atura fins arribar de nou al punt de partida a la plaça d’Espanya.

Comparteix aquest contingut