Montjuïc reprèn l'activitat musical

Montjuïc reprèn l'activitat musical

02/07/2020 - 11:34

Música. L'esplanada de l'Anella Olímpica i el Poble Espanyol acullen aquest juliol els petits concerts del festival Cruïlla XXS. El pati del Castell de Montjuïc esdevé també una sala de concerts a l'aire lliure.

L'esplanada de l'Anella Olímpica, la plaça de l'Univers i el Poble Espanyol acullen aquest juliol els petits concerts del festival Cruïlla XXS. El pati del Castell de Montjuïc esdevé també una sala de concerts a l'aire lliure.

La represa de les programacions de concerts després del confinament de la covid-19 no permet organitzar grans concerts al Palau Sant Jordi o l’Estadi Olímpic, però sí actuacions de petit format amb l’aforament limitat a 400 persones que, si bé hauran de dur mascareta i respectar les distàncies de seguretat, tindran l’oportunitat de veure grans artistes en petits concerts, o sigui, més de prop que de costum!

A l’Anella Olímpica, els concerts del festival Cruïlla XXS es fan a l’esplanada (passeig de Minici Natal), que estarà tancada per a això durant durant tot el mes de juliol. Només s’obrirà parcialment el pas a la plaça d’Europa i al voltant de la torre de Calatrava els dies que no hi hagi esdeveniment. Consulteu aquí tota la programació de concerts en aquest espai.

Enguany el festival Cruïlla no té lloc en un gran recinte amb molts concerts simultanis, sinó que els escenaris estan dispersos per tota la ciutat. A Montjuïc, també es fan concerts d’aquest Cruïlla XXS en altres dos recintes tancats però a l’aire lliure: el Poble Espanyol i la plaça de l’Univers de Fira de Barcelona.

D’altra banda, Sala Barcelona és un cicle amb més de 60 actuacions musicals en directe i a l’aire lliure, amb un aforament màxim de 400 persones, que tindrà lloc al pati d’armes del Castell de Montjuïc. Els concerts se celebraran de dijous a diumenge durant els mesos de juliol i agost del 2020.

Comparteix aquest contingut