CaixaFòrum i Mies van der Rohe: doble experiència a meitat de preu

CaixaFòrum i Mies van der Rohe: doble experiència a meitat de preu

20/04/2021 - 10:02

Montjuïc. Fins al 6 de juny, pots gaudir del 50% de descompte a l'entrada del pavelló Mies van der Rohe si vens del CaixaFòrum, i a la inversa!

Si quan surts del CaixaFòrum vas al pavelló Mies van der Rohe, tindràs un 50% de descompte en l’entrada. Si en sortir del pavelló vas al CaixaFòrum, també tindràs el tiquet a meitat de preu.

A banda i banda de l’avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, el Pavelló Mies van der Rohe i el pati d’entrada al CaixaFòrum dialoguen en silenci. Quan Arata Isozaki va dissenyar l’accés a la planta inferior de la fàbrica Casarramona, es va inspirar en les línies i els materials del pavelló que tenia porta per porta. El pati d’entrada al CaixaFòrum queda sota terra i el pavelló queda elevat, però tots dos comparteixen línies pures, tots dos deixen els seus espais a cel obert. Tots dos busquen la seva força en uns pocs molt ben triats materials: pedra, vidre, acer i aigua.

Per facilitar les visites compartides al CaixaFòrum i al pavelló Mies van der Rohe, només creuant el carrer, ambdós centres culturals de Montjuïc ofereixen amb aquest nou descompte fins al 6 de juny. Aprofita-te’n!

Comparteix aquest contingut