El Grec Festival tanca amb més de cent mil assistents

El Grec Festival tanca amb més de cent mil assistents

30/07/2021 - 15:39

Cultura i lleure. Enguany hi ha hagut una forta presència del tema africà.

En una edició marcada encara per la pandèmia, més de la meitat dels espectadors han triat el Grec Ciutat davant gairebé un 40% que ha escollit el Grec Montjuïc, i més de nou mil persones han assistit a altres activitats.

Aquestes xifres han suposat el retorn a una mínima normalitat respecte a l’edició del 2020, tot i la limitació dels aforaments al 70%, la necessitat d’utilitzar mascaretes, mantenir la distància i seguir altres mesures contra la covid-19 i algunes anul·lacions i canvis de format. L’ocupació mitjana ha estat superior al 80%, amb un 86% en el cas del Grec Montjuïc i alguns espectacles, entre els quals la instal·lació performativa del CCCB, han aconseguit plena ocupació.

L’edició d’enguany també ha destacat per la forta presència del tema africà, la qual cosa ha facilitat posar en relleu, en debats i xerrades, la pluralitat i diversitat de la realitat en la qual vivim immersos. A més, el festival ha programat un centenar d’espectacles més, i en més espais, amb atenció especial a les propostes liderades per dones, que suposen el 55% de la programació.

 

 

Comparteix aquest contingut