Canvi de sentit d'escales mecàniques a Montjuïc

Canvi de sentit d'escales mecàniques a Montjuïc

01/07/2020 - 08:30

Montjuïc. Mentre les escales de pujada des de la plaça de les Cascades cap al Palau Nacional restin fora de servei, les que habitualment baixen aniran cap a dalt i la baixada es farà per les del passeig de Jean C.N. Forestier.

L’equipament temporal d’acollida de persones sense llar al pavelló Victòria Eugènia de la Fira de Barcelona ocupa també una part de la plaça de les Cascades i no permet mantenir obertes al públic les escales mecàniques que habitualment pugen des d’aquesta plaça cap al Palau Nacional. Per facilitar la pujada i baixada de vianants, es modifica el sentit habitual d’altres escales mecàniques d’aquest eix monumental del Parc de Montjuïc.

Mentre les escales de la banda dreta de l’eix restin fora de servei, la pujada des de la plaça de les Cascades cap al Palau Nacional es farà per les escales de la banda esquerra, que modifiquen el seu sentit habitual de baixada. Per baixar d’aquella part de la muntanya, es podran fer servir les escales mecàniques del passeig de Jean C.N. Forestier (habitualment de pujada), que desemboquen al carrer de la Guàrdia Urbana.

Comparteix aquest contingut