Aturada del Telefèric de Montjuïc per revisió

Aturada del Telefèric de Montjuïc per revisió

04/02/2021 - 17:30

Mobilitat. Del 8 de febrer al 7 de març, el Telefèric restarà fora de servei per revisió i posada a punt de la instal·lació. El Funicular no s'atura aquest any.

Des del dilluns 8 de febrer fins al diumenge 7 de març, tots dos inclosos, el Telefèric resta fora de servei per tasques de revisió i posada a punt de tots els elements de la instal·lació. El Funicular no s'atura aquest any perquè les operacions de manteniment s'hi fan a la nit.

Aquesta aturada tècnica del Telefèric correspon a una revisió completa, ja que ha superat les 22.500 hores de funcionament. Per tant, s’hi realitzaran les tasques extraordinàries de manteniment que la normativa de transport per cable preveu fer-hi cada set anys. La darrera d’aquestes “grans revisions” de les instal·lacions del Telefèric de Montjuïc s’hi van dur a terme l’any 2014.

Ara, a causa de la situació de pandèmia, que dificulta tant el subministrament dels materials com el desplaçament dels tècnics, els treballs es dividiran en dues fases: aquest any es duu a terme la primera, però la segona part d’aquests treballs de manteniment es farà al primer trimestre del 2022.

Amb el Telefèric aturat, l’alternativa recomanada per arribar fins al Castell de Montjuïc en transport públic és la línia 150 de bus, que hi puja des de la plaça d’Espanya tots els dies de la setmana de 7 a 21 hores. El recorregut i les parades de la línia es poden consultar al web de TMB.

L’altre transport per cable que opera TMB, el Funicular de Montjuïc, també farà el seu manteniment anual aquestes setmanes, però serà de menor abast, cosa que permetrà excepcionalment que els treballs es concentrin en horari nocturn i no afectin el servei habitual.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Comparteix aquest contingut