La Font Màgica torna a brollar

La Font Màgica torna a brollar

24/03/2021 - 18:37

Montjuïc. Després de l'aturada tècnica de l'hivern, la Font Màgica recupera el funcionament ornamental. Les sessions amb música i color romanen suspeses.

Després de l’aturada tècnica iniciada el 7 de gener, la Font Màgica recupera aquest dijous, 25 de març, el funcionament ornamental. Les sessions amb música i color romanen suspeses des del 12 de març de l’any passat, com a mesura preventiva per evitar la concentració de persones i els contagis de covid-19, i també davant l’absència de turistes a la ciutat.

En aquesta nova temporada de primavera i estiu, a la Font Màgica de Montjuïc brollarà aigua de dimarts a dissabte d’11 a 13 h i de 16 a 18 h, i diumenges d’11 a 15 h. El funcionament ornamental serà l’habitual en aquests horaris diürns. De moment no hi haurà coreografies amb música ni llums de colors.

La Font Màgica és l’element principal del conjunt de cascades i llacs de l’eix Maria Cristina, que va des del Palau Nacional fins a la plaça d’Espanya. A la Font Màgica brollen 2.600 litres d’aigua per segon en tres llacs concèntrics, amb un sistema de recirculació d’aigua. Des del 2010, la Font Màgica utilitza aigua freàtica en el seu funcionament.

Més informació

Comparteix aquest contingut