Montjuïc serà l’escenari dels campionats del món: MTB Eliminator World Championship

21/09/2022 - 10:00 h

Una vegada més, la capital catalana ha tornat a ser seleccionada per acollir la Copa del Món UCI Mountain Bike Eliminator. Els i les millors riders de muntanya, com la Hannah Beck o el Simon Gutman, competiran en una jornada plena d’adrenalina, explosivitat i tècnica per aconseguir el mallot que els i les coronarà a escala mundial. 

L’Eliminator és una prova de cross country en la qual 4 corredors i corredores competeixen alhora en un circuit curt amb multitud d’obstacles. Com indica el seu nom, el seu format està concebut a base d’eliminatòries on les dues millors persones de cada mànega passen a la fase següent fins a arribar a la gran final.

Un descens d’espectacle amb el Down Urban Barcelona

A més de la BTT Eliminator, el mateix dia 2 se celebrarà una de les proves de descens urbà més rellevants de la ciutat, la Down Urban Barcelona, que, com a novetat, comptarà amb puntuació UCI Classe 2

Des de l’Estadi Olímpic Lluís Companys, fins a la font màgica de Montjuïc; aquest serà el recorregut que faran els i les 80 ciclistes que tornaran a canviar el bosc i la muntanya per l’emoció de les escales, l’asfalt i les voreres del centre de la capital catalana.

L’esdeveniment s’emetrà en directe a més de 40 països i s’espera que el segueixin més de 5 milions d’espectadors i espectadores. La retransmissió espanyola podrà veure’s aquí.

Més informació

Notícies relacionades