Concurs de pintura 'Olimpíada en el Cor del Juvenil'

Concurs de pintura 'Olimpíada en el Cor del Juvenil'

27/11/2020 - 13:55

Joventut. El concurs està dirigit a joves fins a 15 anys, que hi podran presentar qualsevol pintura relacionada amb els Jocs Olímpics.

El Ministeri d’Educació, l’Administració General d’Esports de l’Estat i el Comitè Organitzador dels Jocs Olímpics d’Hivern de Pequín 2022 han organitzat el concurs de pintura 'Olimpíada en el Cor del Juvenil' per a difondre els coneixements olímpics entre els estudiants d’escoles de primària i secundària i promoure-hi l'esperit olímpic.

El concurs està dirigit a estudiants d’entre 5 i 15 anys, que podran presentar qualsevol pintura (xinesa, en aquarel·la, caricatura, etc.) relacionada amb algun tema dels Jocs Olímpics.

Les condicions per participar són:

  • Obres originals de l’autor amb contingut positiu i optimista.
  • El quadre serà complet, en línia amb el tema olímpic positiu, amb innocència i valor artístic.
  • La imatge serà clara.
  • No s’ha de marcar el nom de l’autor en l’obra, la qual cosa s’anotarà en un format unificat quan les obres exhibides es presentin en línia.
  • Està estrictament prohibit l’ús d’alta imitació, plagi o reproducció d’obres d’altres persones per a l’exposició. En aquests casos, les disputes legals o les responsabilitats derivades d’això seran a càrrec de l’autor.

La versió electrònica de l’obra ha d’enviar-se en format PDF a la bústia noelia@jasfoundation.org. L’assumpte del correu electrònic s’unifica com: nom de l’obra + nom de l’autor + edat + contacte dels pares. Les obres seleccionades seran comunicades per telèfon.

Una vegada finalitzada la data límit 14 de desembre del 2020, el jurat seleccionarà 100 obres que formaran part de l’exposició “Olimpíada en el Cor del Juvenil” que es podrà veure de manera digital en les instal·lacions del Museu Olímpic de Barcelona a partir del 24 de gener del 2021.

El concurs ha comptat amb la col·laboració de la Fundació Samaranch, juntament amb la Fundació per al Desenvolupament de la Ciutat Olímpica de Pequín (d’ara endavant, FDOB) i la Fundació Barcelona Olímpica.

Comparteix aquest contingut