Nadal al Poble Espanyol

Nadal al Poble Espanyol

02/12/2020 - 09:48

Montjuïc. La proposta del Poble Espanyol per Nadal es completa amb l’estrena d’'Emotion', un espectacle de dansa acrobàtica protagonitzat per cinc joves ballarines que s'hi podrà veure del 5 al 30 de desembre.

El Poble Espanyol ofereix una programació de Nadal marcada per la música, les arts escèniques, la tradició i la seguretat. Al recinte de Montjuïc, petits i grans podran fer un recorregut per un poble nadalenc on podran veure les cases dels follets, la casa dels Tions i diversos racons especialment decorats per a l’ocasió, i caminar a través d’un bosc màgic.

No hi faltarà la Casa del Pare Noel (del 5 al 23 de desembre), a qui els més petits podran lliurar la carta, i el mateix passarà amb la Casa dels Reis d’Orient (del 26 de desembre al 5 de gener). Per visitar els personatges més màgics del Nadal caldrà fer reserva prèvia. Música en directe i actuacions per al públic familiar en diverses dates integren també la programació nadalenca.

A més, nens i adults podran participar dels tallers d’artesania ràpids que proposen els artesans del Poble que treballen dia a dia el vidre, el cuir o la ceràmica, entre d’altres, i que aniran relacionats amb el Nadal.

Totes les propostes estan pensades per tal que petits i grans gaudeixin de la màgia del Nadal amb totes les mesures de seguretat.

L’entrada al Poble Espanyol també dona accés al Museu Fran Daurel, una valuosa col·lecció privada amb més de 200 obres d’artistes clau de l’art contemporani espanyol com són Salvador Dalí, Joan Miró, Antoni Tàpies, Miquel Barceló o Eduardo Chillida.
 
Estrena absoluta de l’espectacle ‘Emotion’

Després de la bona acollida de l’espectacle de dansa i circ ‘Euphoria’ de l’any passat, Sàndal Produccions i el Forum Licano Dance Company tornen aquest Nadal a la gran carpa del Poble Espanyol per presentar ‘Emotion’, un espectacle de dansa, teatre i acrobàcia protagonitzat per cinc joves ballarines d’entre 10 i 17 anys.

‘Emotion’ explica la història de l’Àstrid, una nena que busca el camí que ha de seguir. Es tracta d’un sorprenent conte hivernal en el qual diferents éssers fantàstics del bosc guiaran l’Àstrid fins la Reina de les Neus. Les entrades per a aquest espectacle inclouran l’accés a les propostes de Nadal al Poble i estan ja a la venda a partir de 12€ a través d’aquest enllaç.
 
INFORMACIÓ PRÀCTICA

Dates:

  • Del dissabte 6 al dimarts 8 de desembre
  • 12 i 13 de desembre
  • Del 19 de desembre al 5 de gener (excepte els dies 24, 25 i 31 de desembre)

Horari: de 10.30 h a 19 h (tots els dies)

Preus:

  • Del 5 al 8 de desembre: 10 € anticipada en línia (12 € el mateix dia)
  • Tots els caps de setmana de desembre: 10 € anticipada en línia (12 € el mateix dia)
  • De l’1 al 3 de gener: 10 € anticipada en línia (12 € el mateix dia)
  • Resta de dies: 7 € anticipada en línia (8 € el mateix dia)

Espectacle ‘Emotion’:

  • Dies 6, 8, 13, 20, 22, 23, 26, 27, 28, 29 i 30 de desembre: 12.30 h
  • Dies 5, 7, 12, 19 i 21 de desembre: 17.30 h

Els nens menors de quatre anys tenen l’entrada gratuïta sempre que seguin a la falda d’un adult i no ocupin una localitat.

Comparteix aquest contingut