L'Aplec de Santa Madrona, a les esglésies i a casa

L'Aplec de Santa Madrona, a les esglésies i a casa

21/04/2021 - 20:22

Poble-sec. Aquest diumenge no hi ha romeria a l'ermita de Montjuïc i les parròquies conviden a cuinar l'arròs a casa i compartir-ne una foto a través de WhatsApp.

La situació de pandèmia ha obligat a reinventar aquest any l’Aplec de Santa Madrona que se celebra tradicionalment el quart diumenge després de Pasqua. Aquest 25 d’abril no hi haurà romeria l’ermita de Montjuïc, però les parròquies del Poble-sec conviden a fer la paella a casa després de missa, per compartir-ne una fotografia.

Cada parròquia celebrarà la seva missa tot recordant la tercera patrona de Barcelona. La de Sant Salvador d’Horta ho fa a les 10 h, la de Sant Pere Claver a les 11 h, la de Santa Madrona a les 12 h i la de la Mare de Déu de Lurdes, a les 11 i a les 13 h.

Després arriba la part gastronòmica, i també solidària, de la jornada: es tracta que cadascú cuini a casa seva una paella per dinar (arròs a la cassola, rissotto o qualsevol altre plat amb arròs) i, abans de menjar-s’ho, en faci una foto on surtin també les persones comensals. La imatge s’haurà d’enviar per WhatsApp abans de les 16 h al número 626 26 13 19.

Les fotografies es publicaran al web de les parròquies del Poble-sec, des del qual també podeu inscriure-vos per participar oficialment a l’aplec i, a partir d’aquí, fer una aportació voluntària de 10 euros per paella a la Taula d’Entitats Socials del Poble-sec. Els diners es poden ingressar directament al compte ES47 2100 3153 5622 0031 9063.

Comparteix aquest contingut