Primer diumenge de mes, sinònim de museus gratuïts

Primer diumenge de mes, sinònim de museus gratuïts

29/07/2021 - 15:45

Montjuïc. Els primers diumenges de cada mes cinc museus de Montjuïc són d'entrada gratuïta.

Podràs gaudir de les millors obres d’art de Catalunya, conèixer els secrets de l’olimpisme, aprendre una mica més sobre arquitectura i el modernisme o sobre altres cultures d’arreu del món, o si ho prefereixes, pots explorar el Castell de Montjuïc.

En concret, podreu visitar, sense pagar entrada:

 • El Museu Nacional d’Art de Catalunya. Fins a les 15 h.
  Les millors col·leccions d’obres d’art de pintura mural romànica, també d’artistes del modernisme català, de l’art gòtic, del renaixement i del barroc, així com de col·leccions de fotografies. A més podreu realitzar la visita guiada gratuïta ‘1.000 anys d’art català’ a partir de les 12 h.
 • La Fundació Mies van der Rohe. Fins a les 20 h.
  La Fundació es va crear l’any  1983 amb l’objectiu de reconstruir el Pavelló alemany dissenyat per Ludwig Mies van der Rohe i Lilly Reich per a l’Exposició Internacional de Barcelona de 1929. Podràs contemplar l’urbanisme i l’arquitectura modernista de l’edifici.
 • El Museu Olímpic de Barcelona. Fins a les 14.30 h.
  El museu ofereix un recorregut al llarg del temps per conèixer les diferents versions de l’esport, l’olimpisme i els valors que desprèn a pràctica esportiva.
 • Museu Etnològic i de Cultures del Món, Parc Montjuïc. Fins a les 19.30 h.
  Trobaràs més de 70.000 peces de tot el món, considerades patrimoni cultural material. A partir de l’exposició d’aquestes relíquies, podràs reflexionar sobre les diferents cultures que es troben al nostre planeta.
 • El Castell de Montjuïc. Fins a les 20 h.
  Un indret amb vistes privilegiades gràcies a la seva posició, a la part més alta de la muntanya de Montjuïc. Se sap que ha estat habitat des de l’època prehistòrica, amb la qual cosa podràs conèixer tota la seva història i visitar el mirador de 360 graus.
 • Jardí Botànic. A les 12 h.
  El Jardí Botànic també ofereix cada primer diumenge de mes una visita guiada que convida a conèixer més de cent anys d’història d’aquest lloc ombrívol, des de les antigues pedreres al jardí botànic actual.

Comparteix aquest contingut