Repensem l’espai firal de Montjuïc

Repensem l’espai firal de Montjuïc

28/10/2021 - 18:03

Participació. En marxa el procés participatiu per definir els usos futurs de l’actual recinte firal de Montjuïc. Cal inscriure's prèviament a les sessions.

L’Ajuntament posa en marxa aquest novembre un procés participatiu per repensar conjuntament el futur dels actuals recintes firals de Montjuïc, amb l’objectiu de generar un debat ciutadà sobre els usos que han de tenir aquests espais que ara ocupa Fira Barcelona.

El 31 de desembre de 2025 s’acaba la concessió de l’Ajuntament a Fira de Barcelona dels terrenys que ocupen els diversos pavellons del recinte de Montjuïc. El protocol signat l’any 2019 per la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament de l’Hospitalet, l’AMB, la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç i Fira Barcelona estableix que l’Ajuntament impulsarà el planejament urbanístic i la fórmula patrimonial adequada per modernitzar i renovar aquest espai.

Per aquest motiu, el 4 de novembre s’estrena un procés participatiu obert a tothom, amb diverses sessions per debatre obertament amb tots els agents implicats els usos que han de tenir aquests terrenys en un futur proper. Aquestes són les primeres trobades planificades:

  • 4 de novembre, 18.00 h. Sessió inicial de presentació. Escola Mossèn Jacint Verdaguer (c. Lleida, 32).
  • 11 de novembre, 17.00 h i 18.30 h. Recorreguts exploratoris pels terrenys dels recintes firals. Punt de trobada: Torres Venecianes de l’avinguda de la Reina Maria Cristina (costat Llobregat).

Per participar en aquestes trobades i recorreguts cal inscriure’s prèviament en aquest web de Decidim.Barcelona.

Més informació

Comparteix aquest contingut