Nou paquet turístic per redescobrir Sants-Montjuïc

Nou paquet turístic per redescobrir Sants-Montjuïc

08/07/2020 - 21:04

Turisme. Tres dies amb allotjament i activitats per a tota la família al carrer de Sants-Creu Coberta, el Poble Espanyol i les piscines de Montjuïc.

A través de la Taula del Sector Turístic de Sants-Montjuïc, amb el suport del Districte, la Direcció de Comerç de l'Ajuntament i Barcelona Activa, diverses entitats socials i culturals, eixos comercials i empreses d'aquests barris s'han posat d'acord per crear i oferir un paquet turístic de tres dies per redescobrir aquesta part de la ciutat i gaudir d'alguns dels seus equipaments de lleure.

El paquet turístic s’adreça a famílies de Barcelona, Catalunya, la resta d’Espanya i el sud de França (mercats de proximitat) que vulguin venir a gaudir de tres dies de descans i activitats a Sants-Montjuïc, amb dues nits d’allotjament a l’Hotel Catalonia Plaza****S. El primer dia descobriran la història del barri i dels seus comerços amb una ruta teatralitzada. L’endemà faran una gimcana per equips al Poble Espanyol, i tallers infantils amb els artesans d’aquest recinte. Després, l’associació Artixoc ofereix a la canalla un altre taller artístic a l’hotel. El darrer dia, els visitants es refresquen i gaudeixen de les vistes espectaculars des de les Piscines Municipals de Salts de Montjuïc. El preu és de 210 € per persona, en base a famílies de quatre persones (tot inclòs excepte els sopars). L’associació Més que Cures ofereix addicionalment un servei de cura d’infants i persones grans.

Turisme Km0: destí Sants-Montjuïc és una iniciativa privada-pública liderada per l’agència Tarannà Viatges amb Sentit i l’associació Aethnic, en el marc de la Taula del Sector Turístic de Sants-Montjuïc. Des del maig de 2019 fins al març passat, el treball d’aquesta Taula s’ha centrat en relacionar el sector hoteler amb les entitats sociolaborals del territori, per tal d’impulsar la contractació inclusiva i de proximitat. Amb la crisi de la covid-19, el pla de treball previst per a aquest any s’ha reformulat per adaptar-se a la nova prioritat: reactivar l’activitat econòmica del districte a través del turisme.

Comparteix aquest contingut