Voreres noves al passeig del Migdia

Durant els darrers mesos s'han renovat les voreres malmeses, o se n'han construït allà on no n'hi havia, al passeig del Migdia i al carrer de Can Valero. Ara es pot caminar tranquil·lament pel costat del darrere del Jardí Botànic i, des d'allà, pel passeig del Migdia tant pujant cap al Castell de Montjuïc com baixant-ne cap a la porta rere el Cementiri.

..
08/02/2024 - 13:35 h - Urbanisme i infraestructures Mupert / Sants-Montjuïc

Entre el novembre i el desembre de l’any passat es va refer la vorera de 2,80 metres d’ample davant de la jardinera que envolta la tanca del Jardí Botànic. En aquest tram de 150 metres de llarg, es va retirar el paviment asfàltic trencat, es van sanejar les arrels dels arbres i s’hi van col·locar escocells similars als existents a la zona. Finalment, es va pavimentar tot amb una mescla bituminosa.

Aquesta actuació, amb un cost de 48.348 €, dona continuïtat a la vorera recentment pavimentada al carrer de Can Valero, en el tram previ de la tanca que envolta el Jardí Botànic. En aquest tram hi ha dues parades del bus 150, una al principi, poc després del gir des del carrer del Doctor Font i Quer, i l’altra al final de la pujada, prop de la porta del darrere del Jardí Botànic, la que dona accés a l’edifici de l’Institut Botànic de Barcelona.

Una altra actuació recent va dotar de vorera de nova construcció l’altra banda del passeig del Migdia, la que queda a tocar del talús del darrere del Castell de Montjuïc. D’aquesta manera, aquest passeig esdevé una alternativa fàcil per pujar còmodament al cim de la muntanya.

Notícies relacionades