Música als Parcs 2019

Música als parcs. Gaudeix de la fusió de la música i el paisatge. Juny, juliol i agost.
  • Públic en un concert de The Sey Sisters al parc de la Barceloneta
  • Retrat d'Eva Fernández
  • Concert de cloenda del cicle Música als parcs al parc del Clot
  • The Sey Sisters canten sobre un escenari a l'aire lliure
  • Un grup de persones fa una visita guiada al parc del Laberint d'Horta
  • Una orquestra actua davant del públic en un parc
  • Públic assegut escolta una orquestra en un concert en un parc

Música als parcs 2019

Entre el 31 de maig i el 30 d’agost de 2019 es van fer 44 concerts gratuïts a 34 espais verds de la ciutat.

“Música als parcs” va néixer fa més de vint anys amb l’objectiu d’acostar la música de qualitat a tots els públics i fomentar la presència dels joves intèrprets. Alhora, pretén potenciar les possibilitats dels parcs com a espais de convivència i lleure, també durant els capvespres i les nits d'estiu.

Aquest esdeveniment de concerts d'estiu gratuïts als jardins i parcs de la ciutat, organitzat per l'Ajuntament de Barcelona, inclou diferents estils de música, com ara clàssica i jazz, entre altres.

Edició 2019

L’edició del 2019 del cicle Música als Parcs ha tingut 14.200 assistents que han omplert els diversos parcs i jardins de la ciutat. Aquest cicle de concerts estiuencs gratuïts va néixer fa 24 anys amb l’objectiu d’acostar la música de qualitat a tots els públics i fomentar la presència de joves intèrprets. Alhora, busca potenciar les possibilitats dels parcs com a espais de convivència i lleure també durant els capvespres i les nits d’estiu.

En aquesta edició 2019, s’han ofert 44 concerts gratuïts de diferents estils, com ara música clàssica, jazz, blues i formacions d’escoles de música. Hi han actuat els músics i els intèrprets, seleccionats pel jurat en l’edició d’enguany, que han ofert concerts de petit format, quartets com a màxim. Tots els músics tenen entre 16 i 35 anys.

També hi han participat escoles de música municipals, amb la voluntat de destacar la tasca educativa de les escoles municipals de música de Barcelona, que formen gran part dels músics que en el futur passaran a estudis musicals superiors.

Per donar a conèixer millor els beneficis socials i ambientals dels parcs i jardins, enguany s’han continuat fent visites guiades prèvies als concerts als districtes, concretament onze visites amb explicacions sobre la història, la biodiversitat i també les peculiaritats d’aquests espais. També s’ha fet una visita a la Fàbrica del Sol, al parc de la Barceloneta. Al voltant de tres-centes persones han pogut descobrir aquestes activitats guiades i gaudir-ne.

Més informació al web d'Ecologia Urbana.

Música als parcs 2019

Entre el 31 de maig i el 30 d’agost de 2019 es van fer 44 concerts gratuïts a 34 espais verds de la ciutat.

Comparteix aquest contingut