Música als Parcs

Música als parcs. Gaudeix de la fusió de la música i el paisatge. Juny, juliol i agost 2019
  • Públic en un concert de The Sey Sisters al parc de la Barceloneta
  • Retrat d'Eva Fernández
  • Concert de cloenda del cicle Música als parcs al parc del Clot
  • The Sey Sisters canten sobre un escenari a l'aire lliure
  • Un grup de persones fa una visita guiada al parc del Laberint d'Horta
  • Una orquestra actua davant del públic en un parc
  • Públic assegut escolta una orquestra en un concert en un parc

Música als parcs

Entre el 31 de maig i el 30 d’agost pots gaudir de 44 concerts gratuïts a 34 espais verds de la ciutat. No t’ho perdis!

Música als Parcs inclou 44 concerts gratuïts a 34 espais verds de Barcelona i 11 visites guiades, del 31 de maig al 30 d’agost. Una bona opció per acostar-se a la natura de la ciutat i gaudir de la música.

Cada any, els espais verds de la ciutat s'omplen de música gràcies al tradicional festival “Música als parcs”. Enguany, el cicle s’estrena el 31 de maig, a les 21.00 hores, al parc de la Barceloneta, amb un concert de la cantant Eva Fernández.

Fernández presenta nou disc, Yo pregunto, una selecció de poemes de Pizarnik, Storni, Costafreda i Cortázar musicats i compostos per la cantant i saxofonista al costat del guitarrista Josep Munar. Enric Fuster a la bateria completa la formació. Fernández i Munar han dedicat un any a escriure i donar forma a set dels temes que formen el disc, barrejant les seves influències individuals i els diferents llenguatges sota una premissa ideològica comuna: menys és més.

Després de les bones crítiques de “That Darkness”, la jove promesa del jazz fa un pas endavant en la seva carrera, un pas natural i desitjat, que és animar-se a fer la composició musical de les seves pròpies cançons, de bracet amb Josep Munar.

“Música als parcs” va néixer fa més de vint anys amb l’objectiu d’acostar la música de qualitat a tots els públics i fomentar la presència dels joves intèrprets. Alhora, pretén potenciar les possibilitats dels parcs com a espais de convivència i lleure també durant els capvespres i les nits d'estiu.

Aquest certamen de concerts d'estiu gratuïts als jardins i parcs de la ciutat, organitzat per l'Ajuntament de Barcelona, inclou diferents estils de música, com clàssica i jazz, entre altres.

El cicle comença amb el concert d'inauguració i cada setmana, fins a finals del mes d’agost —quan se celebra el concert de cloenda— es programen els concerts. A més, en alguns d’aquests parcs s’ofereixen visites guiades prèvies al concert.

Música als parcs

Entre el 31 de maig i el 30 d’agost pots gaudir de 44 concerts gratuïts a 34 espais verds de la ciutat. No t’ho perdis!

1/1

Concerts d'estiu Música als Parcs

Música als Parcs t'ofereix un cicle de concerts gratuïts de música clàssica, jazz, blues, formacions corals i formacions d'escoles de música o orquestres als espais verds de la ciutat per als capvespres d'estiu. El cicle permet incentivar els jardins i parcs com a espais de convivència, cultura i oci en plena natura.

Música als parcs. Gaudeix de la fusió de la música i el paisatge. Juny, juliol i agost 2019

Filtra per

Filtra per

S'han trobat 0 resultats

Mapa

    Comparteix aquest contingut