Concert de cloenda de Música als Parcs

Torna

Música. Txell Sust & August Tharrats Trio tancaran el cicle Música als Parcs al parc del Clot, a ritme de jazz, blues i swing.

Txell Sust & August Tharrats Trio celebren aquest any el 25è aniversari. La formació va iniciar la seva trajectòria conjunta el 1993, quan la cantant Txell Sust es va unir al trio que obria les mítiques jam-sessions de La Boîte cada dilluns.

En aquest concert presenten el seu darrer treball, Jazz Nature, en què destaquen temes com ara “Inhale Exhale”, “Celebration”, “Friends” o “Good Luck”. Els integrants de la formació són Txell Sust (veu), August Tharrats (piano), Nono Fernández (contrabaix) i Xavi Hinojosa (bateria).

Horaris

Altres

Se celebra a:
Parc del Clot.


Txell Sust & August Tharrats Trio és una de les formacions de jazz-blues-swing amb més reconeixement. Es professen fidelitat des de 1993, quan s´incorpora la cantant Txell Sust al trio excepcional que obria les mítiques jam-sessions tots el dilluns a l´emblemàtic local barceloní "La Boîte". És a partir d´aquí on el quartet comença la seva història fins al dia d´avui. El contrabaixista Nono Fernández i Xavi Hinojosa s´estabilitzen en el trio fent que musicalment tot prengui un aire més contundent.

En aquest concert de cloenda, ens presenten el seu darrer treball "Jazz Nature" , on l´August fa la música i la Txell la lletra. Algunes melodies són de l´August, com les de les cançons "Inhale Exhale" o "Celebration" obligant a la Txell a seguir una línia més pianística que li planteja nous reptes vocals i a l´hora d´adaptar la lletra. En altres cançons en canvi, la Txell tria en llibertat cada nota de la melodia on li permet experimentar una mica més dins el seu registre com en "Friends" o "Good Luck".
Celebrem junts aquests 25 anys de música de la Txell Sust i´ lAugust Tharrats i preparem-nos per gaudir!

Txell Sust, veu
August Tharrats, piano
Nono Fernández, contrabaix
Xavi Hinojosa, bateria

Parc del Clot

Adreça:
Escultors Claperós, 55*63
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Clot
Codi postal:
08018
Població:
Barcelona
On
Parc del Clot
Quan
30/08/2018

Telèfon

Telèfon:
010

Més informació

Web castellà:
goo.gl/Fp1Yte
Web anglesa:
goo.gl/9alTBV

Comparteix aquest contingut