Barcelona Llibres des de casa

Des de Barcelona Llibres us oferim per aquest Sant Jordi, que ens hem de quedar a casa, llibres de descàrrega gratuïta. És un bon moment per conèixer els títols del nostre catàleg de publicacions en obert que posem a disposició de tota la ciutadania. Consulta al web de Barcelona Llibres totes les publicacions, tant les digitals com les que esperem, ben aviat, puguis comprar també a les llibreries.

Retrats de la Barcelona comunitària

João França i Berta Aguilar

El llibre que dona veu, en forma de reportatge, a diferents iniciatives i experiències de veïns i veïnes que poden mostrar el camí, en aquests temps incerts, per fer una ciutat molt millor.

Barcelona cosmopolita

Gonçal Arnús, Saida Palou i Agustín Cocola-Gant

Un tractat visionari editat el 1908 i ara objecte d’estudi, que ens ofereix algunes claus per imaginar com es transformarà el turisme en el futur més immediat.

El model de casa fàbrica als inicis de la industrialització

Jaume Artigues i Francesc Mas

Un estudi imprescindible dins la història urbana de Barcelona, que recull per primer cop el registre de més de 125 fàbriques a la ciutat, construïdes entre 1738 i el 1856, en plena Revolució Industrial.

Innovació en habitatge assequible Barcelona 2015 - 2018

David H. Falagan

El dret a l’habitatge ha estat i, segurament, serà en el futur una necessitat emergent a la qual la ciutat ja li ha donat algunes solucions que podreu conèixer en aquesta publicació.

Comparteix aquest contingut