Conviure a BCN

Cartell: Viure - conviure

Ens estimem Barcelona, els seus carrers i places, el seu estil de vida, la nit i el dia d’una ciutat vibrant. Tenim dret a gaudir-ne i a viure-la amb respecte. Totes i tots hi sortirem guanyant!

Soroll

A l’estiu ens agrada fer vida al carrer. Que el nostre soroll no sigui un maldecap, gaudim de la ciutat amb respecte!

Servei de control acústic. Ecologia Urbana

Cartell: Caques - paperera

Gossos

Estimem i respectem els nostres animals de companyia, però també cal tenir cura de la ciutat.  Quan treguis el gos, no la caguis. Recull les caques i ruixa els pipins, sempre!

Cartell: Embrutar - gaudir

Espais verds

Els parcs i jardins són espais de joc i recolliment. Ens relaxem i fem ciutat en un entorn agradable. Cuidem-los com si fossin el nostre pati.

Cartell: Molestar - celebrar

Festes majors

Ens encanta la festa major. Celebrem-la amb respecte als carrers on té lloc i als veïns i veïnes amb qui la compartim.

Cartell: No - és no

Agressions sexistes

Les agressions masclistes no fan festa, fan fàstic. Ni una paraula fora de lloc. Ni avui, ni mai.  Tractem-nos amb respecte, sense discriminacions ni violències. Cap tolerància als abusos.

BCN Antimasclista

Imatge amb un text en anglès: Enjoy - Respect

Turistes

La ciutat és tant de qui hi viu i en gaudeix tot l’any com de qui la visita. Vivim, convivim i compartim Barcelona amb respecte!

Meet Barcelona

1/1

Neteja

No ens agrada veure la ciutat bruta, ni les escombraries fora dels contenidors, ni les caques de gos al mig del carrer, ni les burilles a terra, ni les voreres plenes de trastos vells abandonats... Totes i tots en som responsables. Juguem net!

Cada cosa al seu lloc i cada deixalla al seu contenidor. Tot el veïnat t’ho agrairà! Baixa les escombraries al vespre i utilitza la recollida selectiva.

Una burilla pot contaminar 8 litres d’aigua, i triga entre un i deu anys a degradar-se. Llença-les sempre a la brossa. Respecta el medi ambient!

Si tens mobles i trastos vells que ja no necessites, recorda que te’ls recollim a la porta de casa. Cada carrer té un dia assignat, consulta el teu dia i desfés-te’n sense envair el carrer!

Cartell: Brut - net
Cartell: Bosses - contenidor
Cartell: Burilles - paperera
Cartell: Trastos vells - el dia que toca
1/1

Platges

La platja és l’espai natural més lliure i gran de la ciutat. Recorda tenir cura de les espècies que hi viuen i gaudeix-ne sense deixar-hi empremta!

Llaunes, gots, burilles... tot embruta i contamina. Llença-les a la paperera i recicla els envasos. Mantenim l’espai net, respectem la platja!

Els gossos també tenen dret a gaudir de la platja. Sigues curós amb el teu animal de companyia i recull-ne sempre les caques perquè puguem gaudir-ne junts!

La platja és molt més que una zona d’esbarjo. Forma part del patrimoni natural de la ciutat i és un lloc on viuen plantes i organismes. Respectant-la assegurem el futur del litoral.

Si t’agrada escoltar música, xerrar o fer gresca, gaudeix-ne amb RESPECT! La tranquil·litat de les persones del teu entorn també importa.

Cartell: A la platja, RESPECT!
Cartell: A la platja, RESPECT!
Cartell: A la platja, RESPECT!
Cartell: A la platja, RESPECT!
Cartell: A la platja, RESPECT!

Comparteix aquest contingut