Conviure a BCN

La informació sobre els serveis d'aquesta pàgina es pot haver alterat a causa de les mesures d’adaptació a la nova normalitat a Barcelona i s’actualitzarà progressivament.

Cartell: Viure - conviure

Ens estimem Barcelona, els seus carrers i places, el seu estil de vida, la nit i el dia d’una ciutat vibrant. Tenim dret a gaudir-ne i a viure-la amb respecte. Totes i tots hi sortirem guanyant!

Soroll

A l’estiu ens agrada fer vida al carrer. Que el nostre soroll no sigui un maldecap, gaudim de la ciutat amb respecte!

Servei de control acústic. Ecologia Urbana

Cartell: Caques - paperera

Gossos

Estimem i respectem els nostres animals de companyia, però també cal tenir cura de la ciutat.  Quan treguis el gos, no la caguis. Recull les caques i ruixa els pipins, sempre!

Cartell: Embrutar - gaudir

Espais verds

Els parcs i jardins són espais de joc i recolliment. Ens relaxem i fem ciutat en un entorn agradable. Cuidem-los com si fossin el nostre pati.

Cartell: Molestar - celebrar

Festes majors

Ens encanta la festa major. Celebrem-la amb respecte als carrers on té lloc i als veïns i veïnes amb qui la compartim.

Cartell: No - és no

Agressions sexistes

Les agressions masclistes no fan festa, fan fàstic. Ni una paraula fora de lloc. Ni avui, ni mai.  Tractem-nos amb respecte, sense discriminacions ni violències. Cap tolerància als abusos.

BCN Antimasclista

Imatge amb un text en anglès: Enjoy - Respect

Turistes

La ciutat és tant de qui hi viu i en gaudeix tot l’any com de qui la visita. Vivim, convivim i compartim Barcelona amb respecte!

Meet Barcelona

Cartell de campanya amb el text: Compra legal

Venda ambulant no autoritzada

Barcelona té un teixit comercial fantàstic, on podràs trobar tot el que necessites. Si us plau, no compris productes de venda ambulant no autoritzada. Quan compres al comerç local, fas ciutat!

1/1

Neteja

No ens agrada veure la ciutat bruta, ni les escombraries fora dels contenidors, ni les caques de gos al mig del carrer, ni les burilles a terra, ni les voreres plenes de trastos vells abandonats... Totes i tots en som responsables. Juguem net!

Cada cosa al seu lloc i cada deixalla al seu contenidor. Tot el veïnat t’ho agrairà! Baixa les escombraries al vespre i utilitza la recollida selectiva.

Una burilla pot contaminar 8 litres d’aigua, i triga entre un i deu anys a degradar-se. Llença-les sempre a la brossa. Respecta el medi ambient!

Si tens mobles i trastos vells que ja no necessites, recorda que te’ls recollim a la porta de casa. Cada carrer té un dia assignat, consulta el teu dia i desfés-te’n sense envair el carrer!

Cartell: Brut - net
Cartell: Bosses - contenidor
Cartell: Burilles - paperera
Cartell: Trastos vells - el dia que toca
1/1

Platges

La platja és l’espai natural més lliure i gran de la ciutat. Recorda tenir cura de les espècies que hi viuen i gaudeix-ne sense deixar-hi empremta!

Llaunes, gots, burilles... tot embruta i contamina. Llença-les a la paperera i recicla els envasos. Mantenim l’espai net, respectem la platja!

Els gossos també tenen dret a gaudir de la platja. Sigues curós amb el teu animal de companyia i recull-ne sempre les caques perquè puguem gaudir-ne junts!

La platja és molt més que una zona d’esbarjo. Forma part del patrimoni natural de la ciutat i és un lloc on viuen plantes i organismes. Respectant-la assegurem el futur del litoral.

Si t’agrada escoltar música, xerrar o fer gresca, gaudeix-ne amb RESPECT! La tranquil·litat de les persones del teu entorn també importa.

Cartell: A la platja, RESPECT!
Cartell: A la platja, RESPECT!
Cartell: A la platja, RESPECT!
Cartell: A la platja, RESPECT!
Cartell: A la platja, RESPECT!

Comparteix aquest contingut