Afectacions a la mobilitat per la Diada 2019

La informació sobre els serveis d'aquesta pàgina es pot haver alterat a causa de les mesures d’adaptació a la nova normalitat a Barcelona i s’actualitzarà progressivament.

Consulta els talls de trànsit, les afectacions al servei de transport públic i les recomanacions de mobilitat a Barcelona amb motiu de la manifestació de l'Onze de Setembre 2019. Segueix les indicacions a @barcelona_GUB i @TMBinfo

Vehicles circulen per un carrer de Barcelona

Afectacions al trànsit

Informa’t dels talls de trànsit i les afectacions en la mobilitat a Barcelona durant la Diada Nacional de Catalunya 2019. Es recomana evitar l’ús del transport privat per moure’s per la ciutat, especialment a partir del migdia. Segueix les indicacions a @barcelona_GUB.

Persones al vestíbul d'una estació de metro

Transport públic

Consulta tota la informació sobre els serveis, les alteracions i les freqüències del transport públic a Barcelona, especialment de metro i autobús, durant la diada de l’Onze de Setembre 2019. Segueix les indicacions de @TMBinfo.

Manifestació de la Diada a Barcelona

Recomanacions

L’Ajuntament de Barcelona recomana que a partir del migdia de l'11 de setembre els desplaçaments es facin principalment a peu o amb metro i ferrocarrils. Segueix les indicacions a @barcelona_GUB.

Estació de metro amb el tren aturat i persones a l’andana

Com s'hi va

Consulta l’estat del trànsit a Barcelona en temps real i cerca la millor manera de moure't i desplaçar-te per la ciutat durant l'11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya 2019.

Comparteix aquest contingut