5 plans sostenibles per al cap de setmana

Oci. Aquest cap de setmana trobareu diversos itineraris i visites guiades per redescobrir la ciutat.

Aquest cap de setmana us animem a que us apunteu a la jornada de portes obertes als Pavellons Güell, a una nova sessió de cinema de medi ambient, als itineraris de 'Memòria Viva', a una visita guiada per La Fàbrica del Sol o a l'espectacle d'aigua, llum i color de la Font Màgica.

1. Portes obertes als Pavellons Güell
Amb motiu de la Festa Major de les Corts, els Pavellons Güell acullen dissabte una jornada de portes obertes a la ciutadania, en horari de 10 a 16 hores, i amb visites guiades gratuïtes en català (12h) i castellà (13h). Més informació.

2. Claqueta i Acció a Torre Baró
El Festival Internacional de Medi Ambient, “Claqueta i Acció!”, passa aquest diumenge pel Castell de Torre Baró, on s’hi projectarà el documental Useless, que tracta sobre com els desaprofitaments d’aliments i de roba s’han convertit en un problema social i ambiental molt seriós.

3. Memòria Viva
Des de diumenge fins al 19 d’octubre, Barcelona acull la trobada ‘Memòria Viva’, amb diverses activitats que recuperen les memòries populars de la ciutat. Diumenge, podeu apuntar-vos a l’itinerari pel Rec Comtal o al de “La cuina oblidada de la Barceloneta”, amb visita al Moll de Pescadors i al Mercat de la Barceloneta.

4. Visita la Fàbrica del Sol!
Aquest diumenge al matí podeu apuntar-vos a la visita guiada per l’edifici de La Fàbrica del Sol per descobrir els elements que el fan sostenible. Més informació i inscripcions.

5. Font Màgica
Aquest mes d’octubre, la Font Màgica ha iniciat el seu horari de tardor, els dijous, divendres i dissabtes de 21 a 22 hores, i amb noves coreografies per a tots els públics. Més informació.