Compte enrere per al Maria Canals

10/03/2023 - 09:37 h

Cultura i lleure. El mes de març es posa en marxa el 68è Concurs Internacional de Música Maria Canals i diversos espais públics de la ciutat s'omplen de pianos de cua a disposició de tothom qui els vulgui tocar.

Com ja és tradició, coincidint amb l’aniversari de la pianista Maria Canals, el mes de març es posa en marxa el Concurs Internacional de Música Maria Canals, que enguany arriba a la 68a edició i se celebra del 19 al 30 de març.

A més, la ciutat s’omple de pianos de cua en espais públics a disposició de qui els vulgui tocar gràcies a les activitats de l’OFF Concurs per promoure la pràctica musical, i en concret d’aquest instrument tan cèlebre. Puntualment, s’hi organitzen actuacions protagonitzades per estudiants de música locals, amateurs, concursants i professionals.

El dimarts 14 de març, de 12 a 19 h, al passatge de Maria Canals, al costat del passeig de Gràcia, s’instal·larà un piano amb motiu de l’aniversari d’aquesta reconeguda pianista i pedagoga, creadora del concurs que porta el seu nom. Aquesta acció compta amb la col·laboració del diari ARA i el multiespai gastronòmic El Nacional.

La màgia del piano també inundarà el passeig de Gràcia el dissabte 18 de març, de 10 a 20 h. Gràcies a la Fundació Jesús Serra i el Maria Canals, es col·locaran 10 pianos de cua en aquesta avinguda emblemàtica de la ciutat, entre la plaça de Catalunya i els Jardinets de Gràcia. Entre altres localitzacions, també destaca el vestíbul de l’estació de metro de Diagonal que acollirà un piano de cua del 17 al 31 de març.

Podeu consultar més informació sobre el 68è Concurs i l’OFF Concurs al web del Maria Canals.