Contes i màgia al Tibidabo

Cultura i lleure. Entre les novetats principals d’aquesta temporada del Tibidabo es troba l’atracció del Castell dels Contes.

El Castell dels Contes del Tibidabo és un indret on viuen fantasmes, ogres i bruixots que guarden i vigilen els secrets dels contes.

A partir del 3 de març s’obre una nova temporada al Parc d’Atraccions Tibidabo i es posa en marxa el Castell dels Contes, una nova atracció on els visitants hauran d’interactuar amb els habitants del castell i descobrir diferents estances màgiques on hauran de reconèixer els escenaris dels contes més famosos.

El castell és una atracció que pretén reivindicar els contes com a patrimoni emocional i intel·lectual per a grans i petits. La inauguració del Castell dels Contes està prevista per a l’estiu, i des del començament de la temporada, els visitants del parc podran contribuir a construir-lo, aportant-hi els seus contes per ajudar a omplir-ne la biblioteca infinita.

Una altra de les novetats és el Virtual Express, una atracció de realitat virtual pionera a Catalunya. Es tracta d’un recorregut totalment immersiu en quatre dimensions, que combina el clàssic tren ràpid amb l’adrenalina i les experiències futuristes de la realitat virtual.

Aquest any tornarà la producció Emocions de por després de l’èxit de la temporada passada, durant la qual va tenir més de 5.500 espectadors. S’oferirà un programa d’activitats i espectacles totalment renovat, en què els actors del reconegut Hotel Krüger faran viure experiències terrorífiques als visitants del parc. A més, aquest any s’allargaran les activitats en el calendari, i els visitants podran gaudir dels diferents espectacles durant més dies.

També es continuarà projectant el documental Tots som Tibidabo, que repassa la història del parc i ha estat realitzat amb imatges de totes les èpoques cedides pels visitants. A més d’això, s’oferiran nous espectacles de cloenda i un nou espectacle al Marionetàrium, així com els tradicionals “Mes de la màgia” i la Mostra de Titelles.

En aquesta temporada es consolida l’ampliació horària iniciada la temporada passada: s’obriran les portes del parc a les 11.00 hores, tot i que a les taquilles i al recinte de l’àrea panoràmica, s’hi podrà accedir a partir de les 10.30 hores. A més, el parc romandrà obert tots els dies del mes d’agost.