Festival d'artistes de carrer al Casc Antic

23/07/2019 - 11:38 h

Cultura. 26 i 27 de juliol se celebra el Buskerai, festival mediterrani d’artistes al carrer del Casc Antic que organitza l’associació RAI (Recursos d’Animació Intercultural).

26 i 27 de juliol se celebra el Buskerai, festival mediterrani d’artistes al carrer del Casc Antic que organitza l’associació RAI (Recursos d’Animació Intercultural).

Música, circ, teatre, dansa… La 4a edició de Buskerai tindrà lloc a les places Allada Vermell i Sant Agustí els dies divendres 26, de 19 a 22.45 h, i dissabte 27, de 19 a 23.45 h, de juliol.

Els artistes i companyies participants enguany són: Jesús N. Espinosa, Pau Segalés, Las Josephines, Lia Sampai, La Mano Jueves, Derecha Izquierda, FustA!, Cata Catarsis, Yldor Llach i The Rodríguez Sisters. Amb la participació especial de Xavier Manovent, qui ens farà una mostra itinerant, una visita guiada experimental a mig camí entre la performance i el taller per aproximar els espectadors al passeig com a experiència performativa, tot facilitant eines i metodologies per a construir una mirada crítica i poètica sobre l’espai públic. Espectacle organitzat en col·laboració amb BornLab, projecte del Centre de Cultura i Memòria del Born.

El festival Buskerai vol aportar un gra de sorra i donar valor a la tasca social que avui, quasi més que mai, realitzen artistes del carrer d’arreu del món, filantrops, ànimes lliures i generoses. Una formació llarga, disciplinada i sense fi, un exigent entrenament permanent i una ment desperta i cultivada per a poder transmetre una mirada diferent del món, des d’un pensament i un esperit crític.