Ja és aquí l’OFFF Barcelona 2021

Cultura. El Museu del Disseny presenta una nova edició del festival OFFF Barcelona, enguany en línia.

El Museu del Disseny presenta una nova edició del festival, enguany en línia.

La primavera passada, l’organització de l’OFFF Barcelona lamentava no poder celebrar una nova edició del festival a causa de la pandèmia. El Festival Internacional de Creativitat, Art i Disseny Digital va decidir esperar que millorés la crisi sociosanitària. Ara, la iniciativa torna amb més força que mai i presenta una nova edició, enguany en línia 360º, amb un món virtual dissenyat per a l’ocasió.

Del 3 al 8 de maig, la comunitat OFFF oferirà una experiència composta de conferències, activitats i espectacles que conviden a l’aprenentatge, la participació i la inspiració. Durant sis dies, el festival serà un punt de trobada per a talents innovadors i internacionals. Hi seran alguns dels professionals més influents del món de les arts i el disseny, com Adam J. Kurtz, Beeple, Baugasm, Filipe Carvalho, Hort, Lo Siento, Jean Jullien, Joshua Davis o Raissa Pardini.

El conjunt d’activitats tindrà lloc a través de la plataforma lúdica Futura Space, disponible per a navegadors de PC i Mac. De 12.00 a 21.00 hores, els participants podran accedir-hi, crear un avatar personalitzat i caminar pel món creat per l’organització. A continuació trobareu els horaris de les experiències.

Dilluns, 3 de maig

Dimarts, 4 de maig

Dimecres, 5 de maig

Dijous, 6 de maig

Divendres, 7 de maig

Dissabte, 8 de maig

Durant la setmana, a més, els assistents podran gaudir de la visita dels artistes Carla Cascales, Petra Eriksson, Verónica Fuerte, Birgit Palma i Irene Pereyra. Consulteu l’agenda amb totes les activitats. Podeu comprar aquí les entrades que queden disponibles per als diferents dies.