La 5a edició del festival Tangent ens espera amb noves propostes de creació emergent

Tangent 2021. Entre el 6 i el 30 de juliol s’han programat un total de 18 espectacles de dansa, música, circ i teatre.

Tangent, Festival de les Arts de l’Eixample, torna al seu format habitual amb energies renovades per celebrar la seva cinquena edició i omplir l’estiu i l’Eixample de cultura. Durant el mes de juliol, els centres cívics i culturals de l’Eixample ofereixen divuit nits màgiques als seus espais exteriors amb algunes de les millors propostes escèniques del moment.

La cinquena edició del festival Tangent torna amb el mateix format que va plantejar durant les tres primeres temporades, a excepció de la quarta edició que es va celebrar a la tardor a causa de les restriccions sanitàries per la covid19.

Entre el 6 i el 30 de juliol s’han programat un total de 18 espectacles de dansa, música, circ i teatre.

Es tracta d’una proposta cultural basada en la barreja d’experiències artístiques i de
públics, i que vol potenciar la proximitat i les arts alternatives

El Centre Cívic Sagrada Família inaugura el 6 de juliol el Tangent 2021 amb el concert de bomba del grup afrodescendent Mancha ‘E Plátano, un estil propi de l’illa de Puerto Rico que traspua la història de les seves dones, els esclaus i els cimarrones.

El CC Cotxeres Borrell tancarà el festival el 30 de juliol al Mercat de Sant Antoni amb Mulïer, un espectacle de dansa sobre xanques de la companyia La Maduixa, que explora els límits físics entre la dansa i l’equilibri.

Dansa, teatre, música i circ

Entre mig, i durant quatre setmanes intenses, més música, dansa, teatre i circ sota els estels. Música indi amb Meritxell Neddermann al CC La Casa Elizalde (7 de juliol), indie-rock amb The Prussians al CC Urgell (8 de juliol), el projecte multidisciplinari De una en una de la companyia Mètrica Bàrbara (9 de juliol) a l’Espai de Fotografia Català-Roca, l’espectacle Fil (12 de juliol) –circ contemporari- al CC Fort Pienc, circ d’equilibri amb INO (13 de juliol) al CC Sagrada Família, dansa contemporània i música electrònica amb Tradere (14 de juliol) al CC La Casa Elizalde i ball flamenc contemporani amb Luaº (15 de juliol) al CC Urgell.

A l’equador del Tangent podrem gaudir de teatre i cant líric amb Plomes i reclams (16 de juliol) al CC Cotxeres Borrell, Alhajat o la suma dels dies (19 de juliol) -una peça teatral sobre un camp de refugiats- a La Casa Elizalde, el circ minimalista de Mentir lo mínimo de la Cia. Alta Gama (20 de juliol) al CC Urgell, OVVIO (21 de juliol) -circ d’equilibri i manipulació d’objectes- al CC Casa Golferichs, la música brasilera de Maracujás (22 de juliol) al CC Cotxeres Borrell, la música electrònica de b1n0 (23 de juliol) al CC Fort Pienc, COSSOC (26 de juliol) -dansa en constant equilibri- al CC Sagrada Família, l’espectacle de música i dansa #Bombollasegura (27 de juliol) a l’Espai de Fotografia Català-Roca i el concert de Núria Graham (28 de juliol) al CC Fort Pienc.

More info