La cultura i la creativitat, a l'abast de tothom amb Poblenou 12h non stop

cultura i lleure. Organitzada per Poblenou Urban District, la proposta tindrà lloc el 17 d'octubre per promoure el Districte Creatiu de Barcelona amb la participació activa de la comunitat creativa associada

Organitzada per Poblenou Urban District, la proposta tindrà lloc el 17 d'octubre per promoure el Districte Creatiu de Barcelona amb la participació activa de la comunitat creativa associada

El 17 d’octubre, d’11 a 23 h, tindrà lloc “Poblenou Open Day & Night – 12h non stop”, on els espais de Poblenou Urban District obriran les portes per oferir un ampli programa d’activitats culturals i descobrir el Districte Creatiu.

Els habituals “Open Day” i “Open Night” es fusionen en un sol esdeveniment per mostrar que la cultura i la creativitat estan més vives que mai. Amb una organització ajustada als requeriments sanitaris i de seguretat, adopta un format híbrid amb activitats en directe als espais associats i, de l’altra, tallers, xerrades i intervencions artístiques organitzades per Poblenou Urban District, que succeiran en directe, però també seran retransmeses en streaming perquè es puguin gaudir sense sortir de casa.

Museu del Disseny obrirà de franc les exposicions temporals,
i Sala Beckett i Ideal Barcelona
proposen descomptes per accedir a la seva programació

Dins de les activitats programades pels espais associats hi haurà exposicions d’escultura, gravats, fotografia i vídeo art, i també s’oferiran tallers per a públic familiar. El moviment “maker” estarà present per diferents àmbits, i els espais gastronòmics acompanyaran el conjunt amb propostes especials.

WAC LAB & Urban Talks

El Windows Art Circuit (WAC) hi serà en format LAB per garantir la seguretat tant dels artistes com del públic. Els artistes prendran la fàbrica durant els cinc dies previs, i el seu treball es podrà veure a la jornada de portes obertes del dia 17 d’octubre, un esdeveniment limitat d’aforament, d’acord amb les normatives vigents, que també comptarà amb retransmissions en streaming.

El mateix 17 tindran lloc les ‘Urban Talks’, la part més reflexiva de l’Urban District Art Festival (UDAF) amb el tema de la ‘Transformació del territori a través de l’art i la creativitat’. Les xerrades agruparan professionals que s’han enfrontat al repte d’aportar valor a la ciutat mitjançant les seves propostes. En un moment especialment difícil per al sector, els artistes i creatius agafaran el micròfon per explicar-nos i debatre sobre les seves experiències i somnis en primera persona.