No et perdis la Bicicletada i Festa de la Bicicleta 2019!

18/03/2019 - 16:45 h

El 24 de març, torna aquest esdeveniment que pretén convertir-se, un any més, en una jornada cívica i participativa oberta a tota la ciutadania en què es fomenti l'ús de la bicicleta.

La Bicicletada i Festa de la Bici s’avança una mica al calendari i enguany se celebra el diumenge 24 de març. Tanmateix, torna amb l’esperit de sempre: convertir-se novament amb una jornada cívica i participativa oberta a tota la ciutadania i en què el vehicle de dues rodes és el protagonista absolut.

La bicicletada consisteix en una passejada en bicicleta d’uns 11km pels carrers de la ciutat, amb sortida a les 10:00 hores a l’encreuament del carrer d’Aragó i el passeig de Sant Joan. És una activitat sense límit d’edat, oberta a tothom i en la qual no és necessari realitzar una inscripció prèvia. Agafa la bici, vine al punt de sortida i acompanya’ns!

Aquest any brillarà amb la seva acció estrella: un mosaic de persones que dibuixarà una gran bicicleta visible des del cel. Aquesta serà el tribut a un dels mitjans de transport que més ens agrada: la bici, el vehicle saludable i sostenible per excel·lència.

Recorregut

El circuit ciclista transcorrerà pel carrer d’Aragó fins arribar a la plaça Espanya. Baixarà per l’avinguda del Paral·lel girarà el carrer Floridablanca i per la ronda de Sant Antoni fins a la plaça Universitat. Des d’allí arribarà a la plaça de Catalunya pel carrer Pelai i enllaçarà amb el carrer Fontanella, la plaça d’Urquinaona, el carrer de Trafalgar, i arribarà al passeig Lluís Companys. Allí farà una volta pel carrer del Comerç, els passejos Picasso i Pujades, els carrers Marina, Pallars, Badajoz, Almogàvers i Roger de Flor, l’avinguda Vilanova i el passeig de Sant Joan, per arribar novament al passeig de Lluís Companys, on finalitzarà el recorregut. Però no la festa!

De fet, un any més, a l’ombra de l’Arc de Triomf, tindrà lloc la Festa de la Bicicleta, a partir de les 10.00 hores. Consulta totes les activitats.