Nova temporada del Tibidabo!

Infants. El 2 de març comença la nova temporada del Parc d’Atraccions Tibidabo.

Descobriu totes les novetats de la nova temporada!

El 2 de març comença la nova temporada del Parc d’Atraccions Tibidabo, que arriba carregada de novetats. Doneu-hi un cop d’ull per no perdre-us res!

Nou espectacle al Marionetarium

La companyia de marionetes Herta Frankel ens porta, aquesta nova temporada, un espectacle de titelles de tija titulat Animals animats, que podreu veure cada cap de setmana i els dies festius al Marionetarium.

Nou espectacle de cloenda

Els inventors del Tibidabo, Els Tibipowers, tornen aquesta temporada al parc per compartir les seves aventures peculiars. A més, sereu indispensables per ajudar-los a aconseguir la seva missió.

Noves pel·lícules en 4D al Dididado

Aquesta nova temporada canviem les pel·lícules del cinema en 4D, el Dididado, perquè gaudiu de noves aventures. Cada matí hi podreu veure Ocells, una trepidant aventura d’alçada. I a la tarda, els amants dels dinosaures podran veure a Retorn al món perdut dinosaures d’un munt d’espècies diferents i acompanyar el protagonista en la seva missió.

També podreu seguir gaudint de les atraccions i de les mascotes del Tibidabo, en Ti, la Bi, la Da i en Bo, que passejaran pel parc per saludar-vos!

Planifiqueu la vostra visita, perquè el Tibidabo #ÉsTotElQueHiVius!