Visites guiades virtuals a l’Ajuntament

Ajuntament. Cal inscriure’s prèviament per recórrer amb un guia els salons de la Casa Gran i descobrir-ne tots els secrets.

El Saló de Cent, el de Plens o Pi i Sunyer i el de Cròniques són tres dels espais emblemàtics de la Casa de la Ciutat que es poden conèixer de franc amb l’ordinador, el mòbil o la tauleta els caps de setmana i els dies de portes obertes. Per participar-hi cal inscripció prèvia.

Ja és possible visitar alguns dels salons més emblemàtics de l’Ajuntament des de casa, amb un guia i de franc. Obrim les inscripcions per fer rutes virtuals per a grups que permeten una interacció directa amb la persona encarregada d’acompanyar els i les participants durant tot el recorregut.

Les vistes es podran fer el cap de setmana, amb tres sessions matinals en català i tres més en castellà, d’uns 45 minuts, que permeten accedir al Saló de Cent, el de Plens o Pi i Sunyer i el de Cròniques. Els dies de Santa Eulàlia (12 de febrer), Sant Jordi (23 d’abril) i Corpus, s’amplien fins a nou els espais, incloent-hi el Despatx d’Honor i l’oficial d’Alcaldia. Les places són limitades.

També podeu fer la visita virtual en qualsevol moment i veure al vostre ritme els espais de l’Ajuntament en 360°. A causa de la situació sanitària actual, totes les visites presencials estan suspeses temporalment.

Si en voleu consultar més informació i us hi voleu inscriure, ho podeu fer al web “Descobreix l’Ajuntament de Barcelona per dins”.