El Park Güell ofrece visitas guiadas durante el Puente de la Purísima y Navidad

21/11/2022 - 08:00 h

Cultura. El Park Güell activa las visitas guiadas del 3 al 11 de diciembre y durante los días de Navidad

El Park Güell activa las visitas guiadas todos los días del puente de la Purísima, del 3 al 11 de diciembre, y durante los días de Navidad, desde el 23 de diciembre hasta el 8 de enero. El parque le invita a conocer la historia, la simbología y los valores naturales patrimoniales del espacio de la mano de guías especializados.

Les visites s’oferiran en català, castellà, anglès i francès, depenent del dia i la franja horària seleccionats. En el cas del català, seran a les 12 hores dels diumenges (4 i 11 de desembre i 8 de gener) i del dilluns 26 de desembre. El recorregut dura una hora, aproximadament, i es farà en grups d’un màxim de 25 persones.

El preu general de la visita és de 22€, que inclou l’entrada del Park i el guiatge. Les persones que disposin del carnet de veïns/es i del registre Gaudir Més tenen l’entrada gratuïta al parc, amb la qual cosa només hauran de pagar el preu de la visita guiada (12€). Les sessions ja estan a la venda i se’n pot consultar la informació i fer la reserva en aquest enllaç.