Teatro musical. Una oportunidad para disfrutar de un clásico entre los musicales.

Grease El Musical narra la vida en un instituto de una pequeña ciudad americana en los años cincuenta, donde un grupo de estudiantes navega por los conflictos atemporales de la adolescencia.

La pieza, que en 2021 celebraba cincuenta años desde su estreno original en Chicago, se convirtió en el musical del rock and roll por excelencia y, además, en una de las películas musicales más taquilleras de la historia.

Ficha artística

Dirección musical: Joan Miquel Pérez, Álex Larraga y Jacob Sureda; Dirección artística: Joan Miquel Pérez; Reparto: Lucía Peman, Mia Lardner, Quique González, Isabel Pera, Jan Buxaderas, Lucas Miramón, Elisa Hipólito, Pau Gimeno, Sònia Vallverdú, Víctor Massán, Paula Domínguez, Samuel Gómez, Rocío Serrato, Nerea González y Christian Velert.

Espectáculo en castellano.

Duración: 165 minutos.

Traductor de google :

Horarios

El musical amb més ritme de tots els temps t'espera al Teatre Tívoli de Barcelona.

 

GREASE EL MUSICAL és el fenomen de la cultura pop que narra la vida en l'institut d'una petita ciutat americana en els anys 50, havent-se convertit en el gran musical del Rock and roll per excel·lència, a més d'en una de les pel·lícules musicals més taquillera de la història.

 

Celebrant el 2021 els 50 anys des de la seva estrena original a Chicago, GREASE continua sent una de les principals fonts d'inspiració per a noves creacions artístiques. SOM Produce se suma a aquest aniversari i estrena una nova producció amb una ambiciosa i innovadora posada en escena, a càrrec del mateix equip creatiu de Billy Elliot.

 

“Situat a finals dels anys 50 a l'institut Rydell High, un grup d'estudiants de classe obrera navega per conflictes atemporals, com les complexitats de la pressió de grup, els valors personals, l'amistat, l'amor, el despertar sexual de l'adolescència i la consciència de classe, la qual cosa li converteix en el musical adolescent per excel·lència i la fa romandre eternament jove.”

 

Aconsegueix ja les teves entrades per venir al Teatre Tívoli i deixar-te endur pel "Grease Lightning"!

Teatre Tívoli

Dirección:
Casp, 8*10
Districto:
Eixample
Barrio:
la Dreta de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona