Home / Normalització Lingüística

El Centre de Normalització Lingüística de Barcelona forma part del Consorci per a la Normalització Lingüística i té com a objectiu principal fomentar el coneixement i l'ús del català en tots els àmbits de la societat.

Per facilitar-ne el coneixement organitza cursos per a persones adultes que volen aprendre a parlar-lo amb fluïdesa i correcció (nivells Bàsic i Elemental) i per a les que volen escriure’l adequadament (nivells Intermedi i Suficiència).

El foment de l'ús el fa mitjançant activitats de dinamització, acords de col·laboració amb agents dels territoris i la gestió de programes com el Voluntariat per la llengua.

Al casal realitza el Curs de nivell Bàsic de Català, entre altres. La informació i inscripció es fa a la Delegació de Sant Andreu del CNLB: Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202 - Recinte Fabra i Coats, edifici antigues oficines, 1r pis.

Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 h i dijous de 16:00 a 20:00 h. ATENCIÓ PREFERENT AMB CITA PRÈVIA.

Telèfon de contacte: 932 740 356

Correu electrònic: santandreu@cpnl.cat  

Per a més informació: www.cpnl.cat

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri Congrés-Indians

Congrés-Indians | Adreça: C/ Manigua, 25 * 35 | Tlf: 933513953