Home / Activitats setmanals

Ja està disponible la programació trimestral a l'Espai 210! Fes-li un cop d'ull fent click aquí!

#CINEFÒRUMLGTBI 

El proper divendres 26 de maig a les 19h tenim una súper proposta! Projectarem Maes Do Derick, de Cassio Kelm, que retrata la vida quotidiana de quatre dones -lesbianes, bisexuals, anarquistes i no monògames-, que crien juntes al seu fill Derick a una casa a un bosc de la costa sud del Brasil, tot i les amenaces d'expulsió per part de la policia. A més, comptarem amb la presència (virtual) de lx directorx per fer un conversatori posterior!

Bona pinta, oi? Doncs hi ha places limitades!! Per a inscripcions, podeu trucar al 930153733 o escriure a informacio@espai210.org.

#REFUGISCLIMÀTICS 

S'acosten els mesos de més calor de l'any. Tal i com ens indiquen els pronòstics i vam veure i viure l'any passat i aquest any, a moltes zones del territori s'està arribant a temperatures climàtiques extremes. Quines tècniques de prevenció de la calor es poden fer servir a les llars, els edificis i als espais públics? Parlem-ne! Amb aquest taller el proper dimarts 30 de maig a les 18:30h a l'Espai 210 volem donar eines a les persones participants per tal de mantenir el confort a les seves llars en períodes estivals, debatre sobre l’impacte de la calor en l’espai urbà i reflexionar sobre quines estratègies de prevenció, tant individuals com col·lectives, poden millorar el nostre entorn més proper. #Refugisclimàticsalaciutat.

Cal inscripció prèvia al 930153733 o a inscripcions@espai210.org.

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri Espai 210

Sagrada Família | Adreça: C/ Padilla, 210 | Tlf: 930153733