Home / Activitats setmanals

PROGRAMACIÓ

Per començar l'any amb energia i us tenim unes quantes activitats del Casal previstes per al mes de febrer. A continuació, us en donem tots els detalls però guardeu-vos les dates!! 

EXPOSICIÓ DEL MES DE FEBRER"RESISTÈNCIES DE DONES A CATALUNYA I PALESTINA"

L'exposició del mes de febrer (disponible a partir del dia 12) és realitzada per dones diverses, supervivents de violències masclistes diverses. Perquè les violències masclistes neixen d’un sistema patriarcal, racista, classista, capacitista i LGTBIfòbic que ens travessa de diferents formes i en múltiples àmbits i que vulnera els nostres drets humans més fonamentals aquí i arreu. L`exposició recull testimoniatges reals de dones supervivients a través de fotografies simbòliques i relats personals, vinculades a l`Associació Hèlia @heliadones a Catalunya i a l’organització Family Defense Society a Palestina, mitjançant el seu refugi per a dones a la ciutat de Nablus, Palestina.

Inauguració de l`exposició: dimarts 13 de febrer a les 17h, amb la presentació del projecte “Correspondències Catalunya-Palestina”, a càrrec de l'Associació Hèlia. Cal inscripció prèvia a informacio@espai210.org o trucar al 930153733.

ACTIVITAT FAMILIAR: "FEM LA NOSTRA MÀSCARA PER AL CASNESTOLTES PINTANT AMB TISORES"-diumenge 11 de febrer a les 11:30 h.

Seguim amb més activitats d'hivern i en el context de Carnestoltes! En aquesta ocasió, us convidem a fer la nostra màscara de Carnestoltes pintant amb tisores! Vols fer-te un antifaç únic pintant només amb paper i tisores? Vine a experimentar amb materials reutilitzats mentre que aprenem sobre diferents tipus de màscares que existeixen al món!

El diumenge 11 de febrer a les 11:30 h et proposem un taller per crear la teva pròpia màscara de Carnestoltes! T'ho perdràs? Activitat dirigida a famílies amb infants a partir de 5 anys. Cal inscripció prèvia, escriure a informacio@espai210.org o trucar al 930153733!

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri Espai 210

Sagrada Família | Adreça: C/ Padilla, 210 | Tlf: 930153733