Home / Espectacle "From England with love”, de Hofesh Shechter Company - Shechter II

La bellesa i la complexitat són, per al compositor, coreògraf i ballarí londinenc Hofesh Shechter, indissociables en la història, la cultura i el poble anglesos. Com explicar-ne les contradiccions i paradoxes? Potser amb el llenguatge de la dansa.

La companyia creada l’any 2008 a Londres per aquest coreògraf s’ha convertit en una de les gran referències angleses de la dansa del nostre temps, gràcies a unes coreografies cinemàtiques, el paper destacat de la música i un interès constant en la barreja de disciplines. Amb fama mundial, la companyia és un dels molts talents que Anglaterra ofereix al món i una de les principals en l’escena del moviment. Ningú millor que ells per parlar del seu país. Ho fan els i les joves integrants de Shechter II, un programa de la Hofesh Shechter Company dedicat al desenvolupament professional de joves intèrprets que, com els que veureu en escena, tenen entre 18 i 25 anys. S’encarreguen de parlar-nos d’un país intricat i bonic, un poble obert i de cor generós, però que té una història fosca i un profund lligam amb el passat i les tradicions.

La música, un dels centres de l’espectacle, juntament amb el moviment, combina músiques emocionants de compositors anglesos, en conflicte amb un rock furiós i barrejat, en una mena de cacofonia d’avantguarda, amb la música coral i els sons electrònics. El resultat és una peça que, de vegades, és juganera i alegre i, de vegades, sagnant i dolorosa. Un cop d’ull al cor i al centre de l’ànima d’un país tan bell i ric com complicat, a càrrec d’una companyia que feia deu anys que no venia a Barcelona des que va ser al Grec Festival de Barcelona de l’any 2014 amb Sun

Una producció de Hofesh Shechter Company encarregada conjuntament per Château Rouge, Scène conventionnée - Annemasse; Espace 1789, Scène conventionnée danse - Saint-Ouen; Scène nationale de Bourg-en-Bresse; Düsseldorf Festival!, i Escales Danse, amb producció i suport del Théâtre de la Ville Paris, Fondazione I Teatri Reggio Emilia i una residència de producció a DanceEast, Ipswich.

Fr om England with love

es va estrenar l’11 de febrer del 2021 al Zuiderstrandtheater de La Haia, als Països Baixos, i va ser originalment interpretada per Nederlands Dans Theater 1.

Hofesh Shechter Company agraeix el suport a les seves produccions del 2024. Això inclou el finançament bàsic de la Fundació John Ellerman i la Fundació Harold Hyam Wingate i el finançament del projecte de la Fundació Jerwood cap a Jerwood 🖤 SII: una nova oferta de desenvolupament professional continuat per als ballarins.

Hofesh Shechter Company rep suport, mitjançant finançament públic, a través de l’Arts Council England i es beneficia del suport de la Fundació BNP Paribas en el desenvolupament dels seus projectes.

Coreografia i música: Hofesh Shechter

Disseny de la il·luminació: Tom Visser

Concepció del vestuari: Hofesh Shechter

Música addicional: composicions angleses d’Edward Elgar, Tomas Talis, Henry Purcell, William H. Monk

Horaris

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Maria Aurèlia Capmany

Adreça:
Lleida, 0059
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri Espai 210

Sagrada Família | Adreça: C/ Padilla, 210 | Tlf: 930153733