Home / Gastroboqueria: Callos amb Menuts Rosa

Celebrarem a l'Espai Boqueria una sessió de cuina en directe on posarem en valor els callos, un d’aquests plats tavernaris que ha tornat amb forces renovades a les cartes de moltes barres i restaurants.

L’esmorzar de mercat per excel·lència no podia faltar a les propostes de sessions de cuina del Mercat de la Boqueria. En aquest taller et donarem les claus d’elaboració perquè puguis gaudir com es mereix d’aquest plat únic. Amb els mateixos ingredients, els cuinarem de dues maneres diferents: de forma bàsica per aquells que no siguin prou destres a la cuina o no disposin de temps i amb tècniques culinàries més avançades per cobrir les exigències dels més gourmets.

La sessió estarà conduïda per la xef Rosa Gabaldà, quarta generació de dones al cap davant de la parada Menuts Rosa del Mercat de la Boqueria. Els estudis d’hostaleria a l’Escola Hofmann, l’experiència de vint-i-cinc anys darrere el taulell i el tarannà innovador ha portat a convertir Menuts Rosa en un establiment de menuts especialitzat i amb cuina pròpia.

Horaris

Mercat de Sant Josep - La Boqueria - Espai Boqueria

Adreça:
C Rambla, 89*LB
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri Espai 210

Sagrada Família | Adreça: C/ Padilla, 210 | Tlf: 930153733